Last news in Fakti

1 Октомври, 2018 15:40 2 168 3

Откриха 120 кг марихуана в селски двор

  • гостиля-
  • марихуана
Откриха 120 кг марихуана в селски двор - 1
Снимка: Архив

Намериха над 120 кг марихуана в двор в село Гостиля. Задържани са двама мъже на 33 и 37 години, и 34-годишна жена.

Полицаи от Кнежа проверяват частен имот в селото, собственост на 33-годишен мъж и в необитаемо съседно дворно място установяват засадени и отглеждани 34 растения марихуана с общо тегло 126,385 кг.

След извършен оглед на място, предстои назначаване на физико - химическа експертиза, уведомена е и прокуратурата. Образувано е досъдебно производство, като работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 обективен

    13 0 Отговор
    Не пишете глупости в търсене на евтина сензация. Тези 34 растения са 120кг с корени, листа, стебла и всичко. Реалното тегло на изсушена наркотична маса ще е между 1 и 3кг.

    Коментиран от #3

  • 2 герб=БКП=.........=кой

    10 3 Отговор
    Не са си платили на който трябва и не е стигнало до тиквата и сие. Всички легализираха, ама в страната на амфетите няма как да стане.
  • 3 Така е

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "обективен":

    Но все пак постигат целта си защото не спираме да ум четем глупостите