Last news in Fakti

23 Октомври, 2018 09:50 4 554 4

Заловиха трима крадци на коли в Бургас

  • бургас-
  • крадци-
  • автокрадци-
  • автоджамбази

Криминално проявените мъже предавали возилата на вторични суровини

Заловиха трима крадци на коли в Бургас - 1

Трима мъже са задържани в Бургас за кражби на автомобили, съобщиха от полицията в морския град.

И тримата са криминално проявени. Двама от тях са 22-годишен с инициали С.И. и 31-годишен с инициали М.М., които на 10 октомври т.г. откраднали лек автомобил с бургаска регистрация, собственост на 29-годишен мъж от Бургас, паркиран на ул. „Оборище“ 118.

Двамата направили пълни самопризнания и заявили, че отнетия автомобил е предаден в пункт за изкупуване на вторични суровини в Сливен. Констатирано е, че М. М. в съучастие с криминално проявения М.Г., 22-годишен от Камено отнел противозаконно на 21 септември т.г. лек автомобил с бургаска регистрация, собственост на 68-годишен мъж от Бургас, паркиран на кръстовището на бургаските улици „Пробуда“ и „Александровска“. И този автомобил е предаден в пункта за вторични суровини в Сливен.

Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на тримата мъже продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИШТ

    15 0 Отговор
    ВСИЧКИ АВТОМОРГИ СЕ ЗАХРАНВАТ И С КРАДЕНО

    Коментиран от #2

  • 2 Иван

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "ИШТ":

    Така е, ама полицията не го знае. Те ако знаеха, веднага да са предприели мерки
  • 3 Гост

    6 0 Отговор
    хайде сега да си изпеят кой е пункта и да се затваря, като почнат да гърмят бушоните един по един, рано или късно и централният изключва.
  • 4 киро

    1 0 Отговор
    трябва да се трепят на место такива боклуци