Last news in Fakti

24 Октомври, 2018 15:40 2 048 2

Варненец преби възрастна жена на улицата

  • варна-
  • побой-
  • българево

78-годишната пенсионерка е с множество наранявания по главата

Варненец преби възрастна жена на улицата - 1

65-годишен варненец е арестуван, след като преби 78-годишна пенсионерка на ул. "Цар Иван Страцимир" в морската столица. По всяка вероятност причините за неприятния инцидент са лични. Двамата се познавали, но не били близки.

Всичко се случило около 22:00 часа вчера (23 октомври). Мъжът случайно засякъл познатата си от село Българево. Разменили си по няколко остри реплики, след което той размахал юмруци, пребил жената и избягал. Задържан е на другия ден след полицейско издирване.

Възрастната жена е откарана в болница с фрактура на челюстта, травма на главата, контузия на мозъка и контузия на гръдния кош.

65-годишният В. Т. е известен на органите на реда и вече е бил осъждан. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АзСъм

    11 2 Отговор
    да не са орки от максуда?

    Коментиран от #2

  • 2 vasik atanasova

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "АзСъм":

    в село Българево са гагаузи