2 Ноември, 2018 15:36 4 415 10

Перверзник дебне майки с деца във Враца

  • перверзник-
  • майки-
  • враца

Майки от Враца пропищяха от перверзник, който ги дебне в парк в града, съобщи BulNews.bg. Мъжът се опипва, докато гледа красиви млади жени и дори деца, алармира врачанка в социалната мрежа.
Става въпрос за парка до стадиона.

Според хора, живеещи в района, там редовно обикаля млад мъж. По думите им той се държи нервно и заглежда преминаващите през градинката жени и деца. Той обикновено се крие зад дърветата, за да дебне отдалеч, като през това време се опипва.

„Здравейте, бих искала да отправя предупреждение към женското съсловие и майките с деца!!! Вече няколко пъти ставам свидетел на това как един индивид обикаля нервно в района на парка до стадиона, заглежда както жени, така и деца и прави опити за мастурбация!

В повечето пъти са неуспешни, тъй като е оживено, но вчера бях сама с бебето си и той не се свени да се приближи на 10 метра зад гърба ми и да си върши „работа“. Избяга в момента, в който взех телефона да звънна“, пише млада майка във фейсбук.

По думите на потърпевшата перверзникът е около 30-35 годишен, около 1.80 см висок и не е от ромски произход. Най-вероятно живее в околните квартали. Към момента няма данни да е опасен и да напада хората, изчезва, след като усети, че е забелязан. Това обаче не е гаранция, че няма да стресне някого или пък в някой момент да отключи агресия.

Подателката на сигнала призовава който го забележи и има възможност да го заснеме, за да могат служителите на реда да направят проверка. Граждани пък настояват общината да монтира осветление и охранителни камери в парка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хорхе

    7 0 Отговор
    Нима?
  • 2 Дзу

    12 2 Отговор
    Ауууу те тея млади майки като видят мачугата и бегат на далече.Може някоя да се покани безгрижно в храстите.
  • 3 Дядо божо

    12 2 Отговор
    Човекът може да го е наточил и да иска да набоде нещо

    Коментиран от #5

  • 4 Удрийййййй

    5 4 Отговор
    Некой Врачански пустиняк нема ли да го почеше с некое дръвченце така от близко
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Аз-врачанката

    0 2 Отговор
    Действително,парка до стадиона е "тъмна Индия'. Там човек,да го е страх да върви през деня,а за за вечерно време и дума,неможещи да става! Осветлението там е минало- свършено време,а паркът,никък не малък.Навремето,беше хубав парк,но сега всичко е занемарено. Аз,немогат да разбера,как този извратеняк,небил опасен за хората?! При хубаво време през деня там играят деца и да вземе,този ненормалник,да излезе пред децата ида ги уплаши.На такъв,мястото му е,при борчетата-врачаните знаят,кое лечебно заведение,се намира там.
  • 8 Удри баце

    0 1 Отговор
    Те тоя може некои да го прибие без да го лежи са.
  • 9 vasik atanasova

    0 1 Отговор
    ЕКСХИБИЦИОНИСТ
  • 10 алко пепелянче развявам аз

    1 0 Отговор
    ...това бях АЗ :D