Last news in Fakti

7 Ноември, 2018 10:50 3 127 10

Условна присъда за Дани, който би инвалид в Слънчев бряг

  • дани джеймс кнот-
  • британец-
  • дани джеймс

Британецът е признал вината си

Наложиха условно наказание от 11 месеца лишаване от свобода на британеца Дани Джеймс Кнот, който нападна възрастен трудноподвижен мъж в Слънчев бряг. Изпълнението на наказанието е отложено с 3 години изпитателен срок.

Дани е признал вината си за това, че на 6 септември тази година Слънчев бряг, чрез удари с юмрук в лицето, причинил на Цветан П., по хулигански подбуди, лека телесна повреда, изразяваща се в болка и страдание, без разстройство на здравето. Това е престъпление по чл.131, ал1, т.12, вр. чл.130, ал. 2 от НК.

Той е признал вината си и за това, че на същата дата и същото място, чрез удар по лявата странична повърхност на главата и чрез изритване с крак в десния глезен, причинил на Красимир И., по хулигански подбуди, лека телесна повреда, изразяваща се в болка и страдание, без разстройство на здравето. Това е престъпление по чл.131, ал.1, т. 12, вр. ал.130, ал.2 от НК.

Дани Кнот е признал вината си и за това, че на същата дата и място, по хулигански подбуди, чрез захапване със зъби на втори пръст на дясната длан, довело до разкъсани рани и чрез нанасяне на удари и ритници в областта на главата и тялото, причинил лека телесна повреда на Кенеди Р., изразяваща се в разстройство на здравето. Това е престъпление по чл.131, ал.1, т.12, вр. чл.130, ал.1 от НК.

Наложеното наказание е общо за трите престъпни деяния.

Споразумението, което е одобрено от Районен съд – Несебър, е окончателно и има сила на влязла в законова сила осъдителна присъда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    54 0 Отговор
    Поредният аборт на българското правосъдие.
  • 2 Guðmundsson

    32 0 Отговор
    Трябва ха му само 6 месеца в бургаския зандан, и повече нямаше и да си помисли за такива неща.
  • 3 гост

    22 0 Отговор
    Кой е съдията издал подобна присъда? Зверски побой над инвалид не е достоен за наказание според този съдия. Кой е? Поне хората да знаят, че като чуят името му да си излизат от залата и справедливост да не търсят чрез него.
  • 4 Метгонтан

    3 0 Отговор
    Ауа дайти гу на бургаскити батки од медин рудник . тьешгу опраят
  • 5 Иванов

    14 0 Отговор
    Дано на съдията по делото му се изредят десет манафа!
  • 6 Помнещ

    8 0 Отговор
    А някъква награда няма ли?
  • 7 плевен

    3 0 Отговор
    Не е крив Дани- крив е съдията. Заради тази присъда ще му отворят всички кариерни врати. Дано съдиите от които той зависи /макар, че ги е страх да говорят/, да му провалят кариерата.
  • 8 Гост

    2 0 Отговор
    Голям герой,да бие трудно подвижен възрастен мъж
  • 9 Коко

    1 0 Отговор
    Продажни служители на Темида!
    Кучетата силаят кервана си върви!
    Боже спаси България
  • 10 2 и 2

    3 0 Отговор
    От 10 години живея в Германия и ме боли Патка,та .
    Съветвам младите и умни хора да се евакуират от страната за 20 -30 години .
    Да останат само цига,ни и политици да се сношават на воля