Last news in Fakti

11 Декември, 2018 16:10 3 373 1

Тийнейджърка открадна 8200 евро от приятелка

  • семчиново-
  • септември-
  • кражба

Парите били изпращани от нейните родители

Тийнейджърка открадна 8200 евро от приятелка - 1
Снимката е илюстративна Източник: Shutterstock

Арестуваха двама младежи за кражба на солидна сума в Пазарджишко. В неделя 18-годишна тийнейджърка, живееща в Септември, разказала на униформени в града, че от жилището, което обитава липсвала крупна сума пари, по първоначални данни около 8200 евро.

Парите били изпращани от нейните родители, които работят в чужбина. С изясняване на случая се заели криминалисти от местното полицейско управление. Органите на реда бързо попаднали в дирите на извършителите.

Оказало се, че това са 16-годишна приятелка на потърпевшата от същия град и 24-годишен от село Семчиново. Двамата са задържани в ареста на полицейското управление, а спрямо тях се води дознание. С непълнолетната работи и инспектор „Детска педагогическа стая“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОДА ЖОН ИЗКЕНЗВАНЕ

    12 2 Отговор
    ше и скъсам це па че то за назидание