Last news in Fakti

15 Декември, 2018 15:52 5 181 3

Бебе на 10 дни умря в Дупница

  • бебе-
  • починало-
  • дупница

Тялото му е закарано в Съдебна медицина за аутопсия

Бебе на 10 дни умря в Дупница - 1

Бебе на 10 дни е починало в дома си миналата нощ в Дупница, пише „Струма“.

За трагичния инцидент близък на майката е съобщил на телефон 112, че бебето не диша. Пристигналият екип на ЦСНМП е констатирал смъртта на момченцето.

Тялото му е закарано в Съдебна медицина за аутопсия. Съседи твърдят, че семейството живее в мизерия, бебето е хранено 1-2 пъти на ден, а в стаята не е пускано отопление, за да пести ток.

От полицията няма информация по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 отврат

    10 8 Отговор
    Мизерия,гарантирана от герб

    Коментиран от #3

  • 2 Като гост

    12 2 Отговор
    Сигане
  • 3 един

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "отврат":

    Мизерията е навсякъде, не само в нашата държава. Къде са тук социалните? Дали някой провери тези хора ще имат ли възможност да се грижат за детето си. Какъвто и да е произходът му, жалко за детенцето. Социалното неравенство не е от вчера, нито ще бъде премахнато някога. Но като си помисли човек колко средства се хвърлят за трудно поносими предавания, какви суми получават участниците, за да се правят на палячовци, да се излагат за солидните суми, които получават, смъртта от глад и студ на 10-месечно бебе е много трудно поносима, меко казано!