Last news in Fakti

18 Декември, 2018 15:46 8 036 8

Кражба на пари от чейнджбюро. Откриха овъглен труп

  • кражба-
  • чейнджбюро

Основната версия, по която работят разследващите, е самоубийство

Кражба на пари от чейнджбюро. Откриха овъглен труп - 1

Жесток психотрилър се е разиграл в началото на декември в град Тервел, научи Burgas24.bg. Служител в местно чейндж бюро е открит овъглен до автомобила си, няколко дни след като изчезва безследно. С нашата медия се свърза роднина на 36-годишния Манол Стоянов, която призова да хвърлим повече светлина по мистериозната смърт на племенника ѝ.

"На 4.12 изчезна моят племенник Манол Стоянов от град Тервел. На другия ден го намериха в село Войниково - вързан в колата си и жив изгорен на предната седалка. Някой от вас да е чул за случилото се? Пресцентърът на полицията не отрази случая и до днес няма задържан. Вече две седмици не знаем какво да кажем на 5-годишната му дъщеря. Отиде си един 36-годишен мъж, все едно никога не е живял. Моля, попитайте какво се случва… пак ли се върна ерата на безследно изчезнали хора и мълчание на властта", написа лелята на загиналия.

Ексклузивно за Burgas24.bg окръжният прокурор на Добрич Пламен Николов разкри подробности по случая, както и основната версия, по която работят разследващите.

Както съобщихме, Стоянов е работел в местно чейндж бюро. Един ден, в началото на декември неговата колежка отива на работа и открива, че в служебната каса липсват около 30 хиляди лева и над 1000 евро. Няма следи от влизане с взлом, вратата също не е разбита. Липсва и колегата й Манол. Жената подава сигнал в полицията и след като органите на реда не откриват 36-годишния мъж, го обявяват за издирване.

Няколко дни по-късно овъгленият труп на Стоянов е открит в тервелското село Войниково. Той се намира непосредствено до автомобила му, който също е опожарен.

Пламен Николов разкри, че по случая са образувани две досъдебни производства – едно за кражбата на парите и друго за смъртта на Стоянов. Основната версия, по която работят разследващите, е самоубийство, като един от вероятните мотиви е фатално увлечение към хазарта, последвано от сериозна задлъжнялост. По думите на окръжния прокурор, по трупа няма данни за насилствена смърт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    52 0 Отговор
    Ами нормално е като крадне парите да отиде в някое село, да се върже и да се самозапали, какво е нелогичното? Нали с тази цел е краднал парите, да се запали веднага след това. Макар че никой психолог не би се съгласил с подобна версия, МВР само това разследва.
  • 2 антрашпиц

    26 3 Отговор
    Ма разбира се че е самоубийство.
  • 3 Шерлок Холмс

    43 0 Отговор
    Дасе вържеш сам и да се подпалиш? Това и на Худини щеше да му е трудно! Гепил е парите и някой го е наказал за това то е ясно като бял ден не е нужно да си супер следовател за да го разбереш!
  • 4 Гост

    27 2 Отговор
    Пълна трагедия. Тези от МеВеРе това самоубийство им е любимото.... да им се връща до 9то коляно на тях и на ааверчетата им.
  • 5 роуч

    33 0 Отговор
    защо ако някой е решил да се пали, ще се завърже преди това сам.
  • 6 Ганю Ганев

    19 1 Отговор
    Някой го е вкарал в схема, прибрал си е откраднатите пари и му е драснал клечката
  • 7 Боби турбото

    15 1 Отговор
    Голем смех! Безсрамнци,
  • 8 Haha

    7 0 Отговор
    Чудно е как само разбраха ...от овъглен труп че няма следи от насилие