Last news in Fakti

27 Декември, 2018 18:11 2 426 2

МВР издирва млад мъж, извършил грабеж във Варна (ВИДЕО)

  • калотина-
  • наркотици-
  • турчин

Престъпникът е около 24-годишен, слаб, висок около 1,65 метра

МВР издирва млад мъж, извършил грабеж във Варна (ВИДЕО) - 1
Стопкадър и видео: МВР

Грабеж на 500 лева оборотни пари от магазин за хранителни стоки във Варна е извършен на 23 ноември т.г., около 20:35 часа.

Извършителят на престъплението е на възраст около 24 години, висок е около 165 см., със слабо телосложение. Бил е облечен с шушляково яке, сив анорак, черна долница на анцуг и тъмни маратонки с три бели ленти отстрани. Мъжът е имал съучастник, които минути преди това влиза в магазина и пазарува. Той е облечен със зелено яке, носи шапка на главата, обут е със сиви обувки и носи раница.

По случая е образувано досъдебно производство, в рамките на което са извършени множество оперативно-издирвателни действия. Към момента самоличността на извършителя не е установена.

Във връзка с това ОДМВР – Варна отправя апел за съдействие - всеки, който разпознае единия или двамата мъже от видеокадрите или разполага с информация, която би помогнала на разследващите, може да сигнализира при гарантирана анонимност на тел.: 112, 052/615166 или в най-близкото поделение на МВР.

ВИДЕО от охранителните камери ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз знам кой е....

    2 0 Отговор
    Божидар неферов,тоя дето се го издирват за хоспеса с починалите хора се крие във Варна,самоче само наще полицая не зная.....а дали не знаят!!!!
  • 2 Иван Коня

    3 0 Отговор
    Кой Божидар,дето зареждат вируси по банкоматите ли?Надали е той,пълен баровец и милионер.Познавам го лично даже веднъж ми сподели,че имал милиони информаций.Голям тарикат само дето прилича на гей ама на тия пари е нормално да се проебеш!