30 Март, 2012 14:44 14 839 7

Жена уби мъж с чук

  • жена-
  • уби-
  • мъж-
  • чук

Опитала се да разтърве пияници


Жена уби мъж с чук в село Зая, община Дряново. Тя прибягнала до твърдия предмет за да разтърве пияни между, които избухнал скандал.
На 28.03.2012 година, в 23.10 часа, в РУ”Полиция” Дряново е получен сигнал за възникнал битов скандал, прераснал в побой, в къща в с. Зая, община Дряново.  Изпратеният на място автопатрулен екип преустановява скандала, като е констатирано, че караницата е предизвикана от прекомерна употреба на алкохол. След това на Д. Д. / 29 години/ от Дряново, му прилошава, излиза от къщата и губи съзнание. Извиканият на място екип на Центъра за спешна медицинска помощ /ЦСМП/ Дряново установява, че мъжът е без жизнени показатели, като е откаран в Бърза помощ за незабавно предприемане на животоспасяващи действия. В ЦСМП в Дряново е констатирана, обаче, смъртта на 29-годишния мъж.
При извършената аутопсия на трупа е установено, че се касае за наличие на травма в тилната част на главата, нанесена от твърд предмет.
От проведените първоначални процесуално - следствени действия е установено, че по време на скандала и побоя, развил се преди пристигането на полицейските служители, 35 годишната М. С., при опита си да преустанови възникналия конфликт и да разтърве участниците в него, удря еднократно с чук Д. Д. , който впоследствие почива.
По случая в РУ “Полиция”  Дряново е образувано досъдебно производство. 35-годишната жена е задържана с полицейска мярка “Задържане за срок от 24 часа“. На същата е повдигнато обвинение по чл. 124, ал.1 от НК /причиняване на смърт по непредпазливост, вследствие на умишлено нанесена средна телесна повреда/. Случаят се наблюдава от Окръжна Прокуратура гр. Габрово.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 boje bojke

    0 0 Отговор
    35-годишната жена е задържана с полицейска мярка “Задържане за срок от 24 часа“. На същата е повдигнато обвинение по чл. 124, ал.1 от НК /причиняване на смърт по непредпазливост

    -------------------------------------------------

    Боже , божке кви са тия закони бе!? Ако това беше в Америка ще ше да бъде не "ненпедумишлено убийство" а "по особенно жесток начин" и влизаш в затвора за живот... не че Америка е пример за подражание ама като се огледаме какъв сериозен проблем имаме със насилствена престъпност то не е за чудене защо го имаме ... и след 24-те часа задържане какво я пускате да ходи по живо по здраво!? Боже божкеле!
  • 3 хахах

    0 0 Отговор
    УДАР С ЧУК е причиняване на смърт по непредпазливост, вследствие на умишлено нанесена средна телесна повреда

    няма държава ... в която удар с чук да е средна телесна повреда
  • 4 RIP

    0 0 Отговор
    От къде пък го е изровила тоя чук? Интересна работа :)
  • 5 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    luda rabota
  • 6 Петър Неделчев

    0 0 Отговор
    Че то каква повреда, мъртъв си е човека, непредпазливост е случайност, ама случаен чук на случайно място, че го е хванала, че и замахнала, че и уцелила,...............
  • 7 Несправедливост

    0 0 Отговор
    стига сте писали глупости жената не е виновна...тя мравка не може да убие амоли човек