7 Януари, 2019 14:54 4 068 1

Мъже с маски опожариха заведение на сина на бивш полицейски шеф

  • пожар-
  • кафене-
  • заведение-
  • рая

Собственикът на заведението е с условна присъда за наркотици

Запалиха кафене “Рая” в центъра на Сандански. Камерите от видеонаблюдението са засекли мъже с маски и качулки.

По първоначална информация е било счупено страничното стъкло на кафенето. Хвърлена е запалителна течност, а нападателите са избягали в неизвестна посока, съобщи struma.bg.

Сигнал за инцидента е подаден в 2.45 часа тази нощ.

На място веднага са извикани пожарна, линейка и полиция. Хората са евакуирани от жилищата си. Щетите са за хиляди левове.

Заведение за дюнери, намиращо се до кафе “Рая” също е изгоряло. Култовото кафене се стопанисва от години от санданчанина Боян Петров-Бурката, син на бившия шеф на полицията в Сандански Борис Петров.

Криминалистите са извършили оглед на опожареното заведение. Предстои да бъде извършен още един. Разпитани са хора, живеещи в района.

Полицията работи по няколко версии. Разпитан е собственикът на заведението.

Боян Петров е с условна присъда за наркотици. През август 2015 г. бе осъден на 3 години лишаване от свобода с 5-годишен изпитателен срок и глоба от 18 000 лв. за държане на наркотици с цел разпространение.

При полицейска операция на 18 юли същата година в стопанисваните от него заведения и гараж в Сандански бяха открити около 300 грама кокаин, електронна везна и машина за вакуумиране на пликове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям прос

    10 0 Отговор
    Дилърче?! Явно не си е платил стоката и са му метнали един Молотов