Last news in Fakti

19 Януари, 2019 11:10 11 436 45

Треньор по езда изнасилвал момичета

  • треньор-
  • езда-
  • изнасилване

Мъжът е задържан, след като родителите на момичетата научили за отношенията им

Треньор по езда изнасилвал момичета - 1

32-годишен треньор по конна езда от София е арестуван за изнасилване и блудство с две малолетни момичета в клуба, в който преподава.

С една от девойките се харесвали и започнали интимна връзка, въпреки че била под 14 години, съобщи Dir.bg. Заради възрастта ѝ мъжът е обвинен, че е блудствал с нея от началото на май 2017 година до края на септември миналата година.

Освен това треньорът имал интимни отношения и с друга своя възпитаничка на същата възраст. Той блудствал с нея няколко пъти от декември 2017 година до средата на януари 2018 година, когато я изнасилил веднъж.

Треньорът е задържан, след като родителите на момичетата научили за отношенията им с него.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    27 32 Отговор
    Етнически циганин ли е иди етнически българин ???що не пишат нещо за етноса му

    Коментиран от #13, #18

  • 2 гост

    21 3 Отговор
    Ебанджия
  • 3 Глупави

    26 22 Отговор
    Глупави родители, как може да не разбереш такова нещо. Аз, ако съм баща на някое от тези момичета, на тоя щях да му отрежа оная работа.

    Коментиран от #4

  • 4 баба

    77 2 Отговор

    До коментар #3 от "Глупави":

    На другите можеш да режеш, ама на онова дето си възпитавал, трябва да зашиеш.
  • 5 Киро

    68 3 Отговор
    А защо когато циганите раждат на 14 години цацаратурата нищо не прави? Извратено четене на закона.
  • 6 360

    58 4 Отговор
    Тва да не е в комплекса до Славия ? А циганите които оплождат малолетни ? половината чавета са заченати от малолетни - АКО ДЪРЖАВАТА СИ ВЪРШЕШЕ РАБОТА И НАКАЗВАШЕ тези случай ромската популация щеше да е НАПОЛОВИНА !!
  • 7 Гост

    10 17 Отговор
    Да му режат дебарцина.
  • 8 без аналог

    57 2 Отговор
    да бе , изнасилил ги е . Тоя разбира се е за затвора , но защо деянието се класифицира като изнасилване , а не като "секс с малолетна" ? А на тия девойки им трябва здрав пердах , никакви глезотии и разни конни езди и други глезотии за богати кифли докато не почнат да си изкарват парите сами . Всички виждаме какви отпадъци създаваме когато не вменяваме никаква отговорност на децата си .
  • 9 Бойко Борисов

    20 7 Отговор
    Кеф завиждам му
  • 10 Scout for funn

    32 2 Отговор
    ОУУУ А ЦИГАНИТЕ АЗ НЕЗНАМ ИМА ЛИ ЦИГАНКИ КОЙТО ПОЧВАТ ДА СЕ ШИЯТ СЛЕД 14 СПОРЕД МЕН НЯМА МОЖЕ БИ 5% ГЕТАТА СА ЗМИЯРНИЦИ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ .ЕХООООО СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ТВА ДА НЕ Е ПОЖЕЛАНИЕ БЕ .ИЛИ Е РАСИЗЪМ КОЙТО Е БЯЛ СЕ ПРЕСЛЕДВА КОЙТО Е ЧЕРЕН ЛЕКО ТАКА ГО ОСТАВЯМЕ !!! Р А С И З ЪМ !!!
  • 11 Байо

    36 2 Отговор
    Индивида е българин. Казва се Светлин Иванов по прякор “ламби”. Коняр от конна база “Славия”.

    Коментиран от #20, #23

  • 12 Бял мъж

    37 2 Отговор
    А "гражданите" направили бебе на 12-годишни ?"родилки" КАКВО?
    Какъв е този двоен стандарт? Дори социални помощи им дават!
  • 13 Виж сега

    34 4 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Хасане, при нас българите педофилията е престъпление, а при вас ромите културна особеност.
  • 14 Хасан

    19 4 Отговор
    Аз не съм ром и няма роми прокурори и полицаи ...защо не ги подведат под съдебна отговорност???..няма значение дали си циганин или българин,дали си клошар или треньор по езда ..педофилията е престъпление и трябва да се накаже

    Коментиран от #15

  • 15 Ами

    16 4 Отговор

    До коментар #14 от "Хасан":

    няма роми полицаи и прокурори, защото за тези професии се иска образователен ценз. А в ромската общност на образованието не се гледа като на нещо ценно.
  • 16 Изнасилвачът!

    7 0 Отговор
    Нали трябва да имаш жертви....!!!!Да пази Бог ,един от тези е сред нас за съжаление,и не момичета а момчета ....изнасилва....!!!!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Филка

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Има ли значение етноса му? Много ми харесват тези предразсъдъци и този ненужен расизъм. Треньорът мога да кажа, че е ЧИСТ СОФИЯНИН, ако някой толкова го е грижа за произхода му

    Коментиран от #40

  • 19 Защита

    25 4 Отговор
    Моля ви, не коментирайте без да знаете истината. Така наречените “изнасилени” момичета са били тези, които са се присламчвали към него и са го молили да спи с тях. Първо, не е сигурно въобще дали е имал полов акт. Второ, казва се, че са две момичета. Второто дете всъщност дори не е имала взаимоотношения с треньора си и той не я е докосвал с пръст, тази версия, че е била изнасилена е толкова нагласена и измислена. Бих искал да спомена, че ако толкова е било проблем това и двете прекрасни малки нецеломъдрени дами щяха да се оплачат много по-рано, а не да чакат две години. Това са пошли изпълнения на родителите, които трябва да укротят малките си опетнени деца, а тогава да нападат човек, който най-вероятно е невинен

    Коментиран от #25, #31, #32

  • 20 Мими

    6 0 Отговор

    До коментар #11 от "Байо":

    Ми не е той

    Коментиран от #26

  • 21 Пфффф

    4 2 Отговор
    Изроди!!! Това се повтаря , повтаря докато не се събудите от матрицата. Запомнете ми думите спящи народ. Синьото хапче сте взели. Сега ще ми зададете въпрос какво да правим? Еми първо събодете се. Разберете че в тази система винаги ще съществуват изрди и нарушители защото тази система е объркана. И че няма равност в обществото. Значи спящите са заключени в една кутия тяхното мислене е ограничено. Време е да започнете да мислите извън кутията като нас аутсайдерите които виждат всичко грешно което спящите правят , слушат и мислят. Твто ви промива мозъците спящи. Значи политиците ви промиват мозъците спящи. Медиите ви промиват мозъците спящи. Очите ви се въртят от хипноза и си боцкате ваксина против да се отхипнотизирате. Телевизията ви трови. Казвайки да си ги боцкане за да сте имунизирани но е лъжа. Вие ще бъдете разболяти още повече. Раци и други болести ще се появяват от тези ваксини. Тровете се. Слушайте таз кутия телевизора. Защото вашето мислене е ограничено. Мислите в кутията. И то в кухнята на телевизията. Спите още. И още изродщина ще има.
  • 22 Харизаноф

    11 1 Отговор
    Две години се мълчи защо? Сигурно неса плащали за тренировки за този период,,
    1 та година са били на 14, а втората 15, сега са на 16,, ако изобщо има изнасилване, защо? Не спрели да посещават. Един виц, две жаби се срещат между блата, едната, Пита, къде? отиваш ма, - на онова блато където ме Изнасилиха.
  • 23 ХАЙДИ ХОЛАН МЪЖЕТЕ СА ВИНОВНИ ВСЕ

    8 2 Отговор

    До коментар #11 от "Байо":

    Интересен казус , мъжът е виновен че е правил секс, а другата страна не е виновна че си свалила прашките си ?
    Ами ако нарочно ди търсят удоволствие и подтикват или съблазняват мъжете?
    Едвали има изнасилване ,? Малко е съмнително ? А и момичета се развиват и зреят много рано. Да се връщат нещата както си беше едно време на 16 години да са пълнолетни.
    Или може и на 65 години но ще се превърнат всичките в джендъри .
    Аз за това гледам само пенсионерки, оти знам че са пълнолетни .

    Коментиран от #24

  • 24 Айди стига гавра пък с мъжете

    6 0 Отговор

    До коментар #23 от "ХАЙДИ ХОЛАН МЪЖЕТЕ СА ВИНОВНИ ВСЕ":

    Изнасилване ама друг път , сега такали ги водят в статистиката?
  • 25 Лизача Събчо

    8 2 Отговор

    До коментар #19 от "Защита":

    В отговор на подателя ЗАЩИТА. Извинявай “скъпи” или “скъпа” защото не е ясно какво си по-точно, но първо както ти казваш не е сигурно, но имайки в предвид въпросния Ламби, който или непознаваш или можеби познаваш много добре това неможе да бъде оспорено. Второ няма значение дали малотното лице е едно, две или са три. Полов акт с 13 годишно момиче е достатъчна причина сама по себеси един болен мозък, какъвто е Светлин- Ламби безспорно, да бъде обвинен и най- накрая наказан за крайните си действия и поредната си гнусотия. Явно и ти си болен или пак казвам болна щом търсиш вина в действията на 13 годишни ДЕЦА, а не в действията на 32 годишен малоумник. Всички който познават Ламби знаят, че той “ винаги е невинен и обвинен” каквото и да се случи. Той винаги е жертва дори и когато мами всичките си колеги, клиенти и т.н. Защо все Светлинчо винаги е в центъра на простотиите, гнусотиите и скандалите в конният спорт ? Защото всеки път му се разминава, а той става все по- нагъл и нагъл. И така до кога ...? Докато не го видиш да направи поредната си изродска постъпка пред очите ти може би ? И дано тогава е насочена към теб за да се убедиш в тива, че “ЛАМБИ ВИНАГИ НАТОПЕН И НЕВИНЕН”.

    Коментиран от #28

  • 26 Знам всичко

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "Мими":

    Напротив той.
    Имам познати от конна база Славия

    Коментиран от #27

  • 27 Знам всичко

    5 0 Отговор

    До коментар #26 от "Знам всичко":

    Той е*
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Късокрачко Тони

    6 0 Отговор
    Да наистина има само познати боклука, той няма как да има приятели. Първо защото незнае какво е това. Ламбето контактува само с хора, от който има изгода, или който се опитва да си купи. Като си ходило до конната база разпитай булшинството, а може и целия конен спорт, от 10 души, 1 един или 2 могат евентуално да си замълчът.

    Коментиран от #30

  • 30 Така ще да е

    4 0 Отговор

    До коментар #29 от "Късокрачко Тони":

    Мисля че гилдията вече си е болна, жалко че трябва да стане нещо такова, то всъщност родителите са се намесили, иначе всички си седят на манежа, треньорите се гаврят с клиентите най - нагло и се държат като всевластни, а колегите им гледат в страни и си трайкат....да не би ако се обадят лицето x да се разсърди и да се гледат после с години, щото започват едни интриги едни сплетни...тъпа работа!

    Коментиран от #36, #37

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Как е пичаги

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "Защита":

    Леко влюбената в треньора 😘
  • 33 ОБИЖДАЩИТЕ МОМИЧЕТАТА

    6 0 Отговор
    Вижте какво, за да бъде арестуван има защо. Това си е чист педофил на 32 години си достатъчно разумен и знаеш че е престъпление да спиш с 13-14 годишно ДЕТЕ.

    Коментиран от #35

  • 34 Човек от базата

    5 1 Отговор

    До коментар #31 от "...":

    Абе този човек е спал със цялата база какви курвета бе той знаеш ли колко ги подлъгва на тази възраст на едно момиче като му кажеш 5 мили думи и то си мисли че си добър.
  • 35 Болен мозък е тоя дано дълго да лежи

    3 0 Отговор

    До коментар #33 от "ОБИЖДАЩИТЕ МОМИЧЕТАТА":

    АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ
  • 36 Безхаберие - конен спорт

    8 0 Отговор

    До коментар #30 от "Така ще да е":

    Гилдията, че е болна е болна, но тя и неиска да се излекува. Особено “ хората “ на БАЗАТА, това е известно на всеки, който се е завъртял дори за малко там и има акъл. Тези там са едни ненорални и изпълнени с комплекси хора, който са събрани от кол и въже. Почвайки от така наречения шеф на базата - стигайки до най- простия конегледач. Гледат си простотиите и мизериите и си премълчават в името на това, че не се знае кога кой от кого ще има дори и малка изгода. Сега защо федерацията мълчи и не взема никакво отношение по въпроса със Светлинчо ? Защо ли.... ? Защото Теодорчо Шейт........ бе този, който в продължение на години подкрепя и защитава Светлин. Да го защитава още и да мълчи, а вие водете децата си да ги “ тренира “ поредният извратеняк. Това е пълен абсурд, като повечето неща тук, но сега става въпрос за децата ни. От цяла конна база има 2 или 3 души, нормални и с акъл. Жалко и за този спорт, който тук е опорочен от такива болни индивиди, като Ламби и други. В цял свят това е спорт за успели и умни хора, но не и тук. Почваме от откачения Светлин, минаваме през комплексирания началника на тази пропаднала база и стигаме до нагаждача Шейта... - впрочем федерацията. Едно голямо ЖАЛКО
  • 37 То пък едни

    5 1 Отговор

    До коментар #30 от "Така ще да е":

    То пък едни треньори ... 90% от т.нар. треньори ,които са под 56 - 60 години не стААт за нищо ...такива некадърници и недотресляци рядко може да видите ...да не говорим, че 50 % от тях яздят много зле и не си учат на нищо клиентите. Особено на КБ " Хан Аспарух" .

    Коментиран от #38

  • 38 Така ще да е

    2 0 Отговор

    До коментар #37 от "То пък едни":

    Извинявай, но има треньори на 56-60 и пак на нищо не учат хората, просто им взимат парите, така че е късмет да попаднеш на свестен човек
  • 39 От родители

    4 0 Отговор
    Какво става ? “Набеденият Ламби” още е задържан, явно не е само набеден. Този път може и да има доказателства за това негово злодеяние, въпреки че това не е просто злодеяние, а долно, болно тежко престъпление! Защо никой в тази БФКС не предприеме нещо срещу доказаният рецидивист? Може би защото все още не е доказано...? Нормално е обаче поне до изясняване на случая да му бъдат отнети треньорските права, който той все пак няма. Също е нормално състезателните му права поне да бъдат спряни, но като всяко БГ нещо и БФКС спи, мълчи и чака всичко да отмине... а така Тео, а така Круме... “ Нека изнасилвача и блудстващия с МАЛОЛЕТНИ бъде оправдан отново и от Вас за да може пак да бъде сред ДЕЦАТА НИ”

    Коментиран от #41

  • 40 брат меее

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Филка":

    брат ме Филка пичът е от Плевенско
  • 41 брат меее

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "От родители":

    знам кой си
  • 42 Спокойствие

    4 0 Отговор
    Датата е 25 март, а Светлин Иванов, по прякор Ламби е още задържан. Задържан, поради това че кирливите му ризи излязоха наяве, поради това че е един садист и педофил. Той получава възбуда от това да тормози и да злепоставя. Един болен мозък, който тероризираше целият конен спорт. Всички бяха изплашени от него, но никой не смееше да каже нищо, но вече всичко излезе наяве. Вчера се проведе състезание и се видя, че без него е много по-приятно, нямаше интриги, нямаше селски крясъци, отсъствието му си личеше и всички бяха щастливи. А за базата да не говорим, малко по малко тази база се превръща в нещо красиво, благодарение на това че вирусът "Ламби" изчезна, и благодарение на доброто ръководство на базата. А за хората, които все още защитавате този човек, аз знам, че това е от страх. Не се страхувайте, и не си мислете, че този човек се интересува от вас.

    Коментиран от #43

  • 43 ###

    4 0 Отговор

    До коментар #42 от "Спокойствие":

    Вече пуснат ли е на свобода въпросният човек или го осъдиха?
  • 44 Циник

    3 3 Отговор
    Възпитават шаврантии после тренерът им виновен.
  • 45 Соня

    0 0 Отговор
    ДОКАЗА СЕ, ЧЕ ВСИЧКО Е БИЛО ПОШЛА ИНТРИГА!
    ЗАЩО НЯМА СТАТИЯ ЗА ТОВА, КАК СЕ РАЗКРИ, ЧЕ ВСИЧКО Е ДОЛНА ЛЪЖА, ЗА ДА ГО ИЗГОНЯТ ОТ БАЗАТА?!