22 Януари, 2019 23:00 82 761 136

Ученички се пускат на чичковци, за да си купят маркови дрешки

  • ученички-
  • чичковци-
  • секс

Това е сериозен проблем, за който вкъщи не се говори

Ученички се пускат на чичковци, за да си купят маркови дрешки - 1
Снимка: Shutterstock.com

Броят на подрастващите девойки от 9, 10, 11 и 12 клас, които желаят да подражават на български и холивудски знаменитости расте застрашително, констатират психолози. Все повече тийнейджърки са готови да дадат мило и драго, за да се сдобият с маркови дрешки и предмети, които да ги направят топ в очите на останалите другарчета, пише сайтът "Бургас 24".

За целта не са пощадени никакви средства – яко дрънчене на пари от родителите с уговорката, че не може някоя си да носи по-висок клас маратонки или пък да има оригинална рокля на "Guеss" или "Прада", вместо да се мъкне с китайска или турска реплика, започване на работа – макар и почасово в различни заведения и най-вече проституция по домовете на възрастни господа.

"Това е сериозен проблем, за който вкъщи не се говори. Момичетата "разпускат" след часовете. Никой не ги проследява дали се прибират директно, дали отиват в мола или на сладкарница, или пък не се замъкват при някой чичко, каквито случаи имаме десетки. Понякога бягат от час с различни оправдания, примерно временно неразположение и болки в корема заради месечния цикъл. Свършват работа и после пак сядат зад чина. Днешните ученички са доста по-разкрепостени от тези преди 10 или 20 години. Случвало се е да си разменят номерата на възрастни мъже, които ги причакват с коли след училище. Малките лъжат, че са техни роднини, качват се и се отправят в неизвестна посока.

После се фукат със скъпи дрехи, чанти и обувки. Фабрикуват какви ли не лъжи, ако човек им поиска обяснение с какви пари примерно са си закупили якето – мълчат или споделят, че са им го подарили. Родителите почти никога не взимат отношение, макар че сме пращали бележки за натрупали се отсъствия. Лошото е, че голяма част от семействата в страната са разделени, а често ученичките не споменават в разговор за баща си, ами казват "приятеля на мама" и т.н. Самата "мама" го дава доста разкрепостено. Приема версията за мистериозен приятел на щерката и дори не се запитва вярна ли или не е", разкрива пред "Уикенд" преподавателка от столична елитна гимназия.

Тя издава, че имало ученички от горните класове, които редовно пътували със заможни мъже до Дубай. Вадели си болничен след болничен и човек оставал с впечатлението, че здравословно са го закъсали, докато не влезе в ролята на ченге и не проучи тайния живот на ученичките. Хлапачките се радват на висок стандарт на живот. При един от разплетените случаи се оказало, че момиче е излъгало родителите си, че отива на стаж в дубайски хотел. Стажът бил добре платен и понеже девойката искала да бъде самостоятелна, през няколко месеца решавала да пътува до Емирствата, за да може сама да изкарва парите си. Никой в семейството не се усъмнил в правотата на думите. Напротив - майката, която се грижела самостоятелно и за момченце от друг брак – също разпаднал се като първия й, приела радостно новината. Виждала, че щерка й е на път да си стъпи на краката преди да навърши 19 години, което я правело горд родител. Малката винаги й носела скъпи подаръци...

Друга девойка пък се запознала с чичо си Стефан от София. Номерата случайно им се преплели в някаква група в месинджър. Мераклията я харесал на снимка и почнал да ѝ пише по няколко пъти на ден. Веднъж се видели на по кафе, а после станали любовници. Всеки петък, когато жената на чичо Стефан свършвала работа и поемала с влака за родното си село, той звънял на 12-класничката Галя, за да му ходи на гости. На всяко посещение й давал по 50 лева, плюс пиене и цигари в неограничени количества. В замяна на това ученичката не му отказвала нищо в кревата, за разлика от законната съпруга, която отдавна била приключила със секса.

"Натъквали сме се на какви ли не истории. Но ние сме преподаватели, не можем да четем морал как да се държат в обществото, с кого да спят и с кого не. Имаше една ученичка, която правеше любов заедно с майка си и с доведения си баща. А беше само на 16. На пръв поглед бяха изрядни. Гаджето на майката прибираше малката. После се разбра, че същият й урежда болнични от джипито, за да я води на спа курорти, да се забавляват. Криеха от майката. Двойката се раздели със скандал, а момичето смени училището. Факт е, че семейството като градивна единица на обществото липсва и това се отразява зле на поколението, сиреч на децата, които отрано тръгват по лош път", категорична е и Драгомира Веселинова, преподавател по информатика в София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    298 56 Отговор
    Тва е демокрацията.

    Коментиран от #16, #30, #54, #95, #134

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    121 178 Отговор
    Чакам българетата да кажат, че това са цигани, ноо циганите не ходят на училище българета, тъй че не си противоречете.

    Коментиран от #11, #27, #35, #44, #63, #88, #119

  • 4 Бай

    226 69 Отговор
    "Управлението" на групировката гроб и тиквата до там води

    Коментиран от #33, #101

  • 5 Д-р Фройд

    128 68 Отговор
    Доста украсена история! В училище лъже че е болна а вкъщи какво разправя когато ходи до Дубай? Нещо не се връзва!

    Коментиран от #21

  • 6 Гост

    87 142 Отговор
    Гнус ме хвана от тази статия.Само да видя някой дърт козел с ученичка и ще му събират зъбите до мерцедеса.

    Коментиран от #9, #12, #24, #73, #128

  • 7 Йосип Броз Тито

    283 12 Отговор
    Не останаха добри момичета, още от малки стават к..вета и не ги интересува нищо освен парите и скъпите парцали...
    Съгласни са да им разпукват сливите, само и само после да могат да парадират със скъпи парцали, а докато ги получат, п....те им стават по-зле и от парцал

    Коментиран от #37, #117

  • 8 До гост

    234 5 Отговор
    Гост, много си прoст!
    Ти не прочете ли, че си дават телефонни номера на чичковци?
    Значи не чичкото ги търси, а те него!
    Ако имаш дъщеря, поинтересувай се!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Чичовци

    122 13 Отговор
    И Вазов е работал с ученички...

    Коментиран от #113

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Ники

    149 3 Отговор
    Това сампроблеми тръгващи от недоволството на родителите към собствения си живот и възхваляване на парите (демек са ако имахме много пари щяхме да сме сууупер ) така хубавите девойки от рано де учат да са меркантилни и това се засилва яко със социалните мрежи .. родителите масово не възпитават добре децата си , най вече заради масово разбитите семейства и генерално много нисък морал .. по малките момичета се учат от по- големите , как да се сдобият с нещо което искат и от там вече кма достатъчно усложливи господа да им го дадат ... Гледайте си децата хора и ги учете на някакви ценности

    Коментиран от #122

  • 16 споко

    78 52 Отговор

    До коментар #1 от "Киро":

    това се случваше и преди 1989 година

    Коментиран от #52, #78, #123

  • 17 МУДААА. . .

    36 99 Отговор
    Основата се постави още през зрелия социализъм , някъде през 1978г и преди . Та виждам значителен прогрес към днешно време . Има развитие , не че тогава имаше морал или семеен кодекс . Нищо подобно нямаше ! ! ! А сега има напредък . Добра основа е положил тогавашния семеен кодекс и тогавашното семейно правосъдие . Ето ви резултата от тогавашното писане на семеен закон и тогавашното семейно правораздаване . . . .

    Коментиран от #67, #120

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Набор 1976

    160 30 Отговор
    Статията е леко пресилена. И по мое време имаше такива ученички и чичковци, често заможни партийни другари, директори и откровени гешефтари. А уж времената бяха по-морални - намаляваше се поведение, директорката четеше конско пред "строя", викаха родители, те се червяха. А най-големия срам беше ученичка да забременее преди да навъши 18. И истината е, че много често това са деца на "непълноценни" семейства - на бащата или не му дреме, или е пияница, или вечно го няма (тираджия, моряк, някой от голямото добрутро, който много пътува в чужбина). Идва един момент, в който майката не може да бъде авторитет за порастната п,...икла, или още по-лошо - майката е като дъщеря си. И тогава се е търсело лесното - маркови парцалки, коли и пр. Нямаше телефони, но имаше списания и телевизия, богатите чичковци возеха в "западна кола", ако е Мерцедес, БМВ от Корекома, те бяхга богове. И майките насърчаваха подобни връзки - "Дръж го маме тоя чичко, ако можеш вържи го с дете". Сега през 2019 нравите са същите. Защо не пишете за добрите деца, които се учат, имат цели в живота, гонят си ги. Но не са фешън и с последни модели Айфон?
  • 20 Ахаха

    76 47 Отговор
    Аз съм чул за стотици ученички, които искат чичковци с пари и се предлагат. Освен това повечето 11-12 годишни момичета си падат по педофили, дори безплатно! А богаташките дъщерички най си падат по педофили. Не че е лошо, нека си вадят пари и да си правят кефа, защото и без това от тях хора няма да стане! Аз лично съм за узяконяване на педофилия и тинейджърска порногрофия, защото не виждам смисъл да се водят тия разпоретени за деца

    Коментиран от #53, #81

  • 21 Ахаха

    89 13 Отговор

    До коментар #5 от "Д-р Фройд":

    Ако си мислиш, че на родителите им дреме! Аз знам за дъщерите на едни БГ мултимилионери свързани с политици, чийто деца са се събличали пред педофил и родителите знаят, но хич не им дреме. Даже не наказаха децата си, а ги предупредиха да го правят тайно за да не узнае никой техен познат!!! Самите им родители - мутри и златотърсачки на какво мислиш, че ще възпитат децата си? На родителите им е все тая децата им с кой се шибат или ходят в Дубай стига да не им надуват главите!!! Аз лично знам за ученички , които ходят по СПА хотели с богати чичковци и за тях това е супер нормално и дори не го правят само за парите, а и за самия кеф - пиене, купони, чалга и трап, шибане по цял ден
  • 22 Кълвач

    83 14 Отговор
    Собственици на сайтове и техните служители, също се "пускат" на чичковци за хлебец и сиренце! Даже знаем имената нас чичковците и адресите им . Гиди подлоги соросоидни!
  • 23 БАРС

    77 26 Отговор
    То беднотията на народът ни до там води
  • 24 www

    46 8 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Не се пали толкова... После горилите му като дойдат има да те пишат по вестниците. Знам за един, който наби по погрешка сина на един от най-влиятелните в подземния свят и после като разбра какво е направил - на първия самолет и ...до ден днешен никой не чу повече за него
  • 25 vasik atanasova

    29 19 Отговор
    нормални неща са това
    не е нещо ново

    Коментиран от #129

  • 26 месара

    55 8 Отговор
    абе мама и тати у фейсо, държавата трябва да се грижи за възпитанието и поведението на дечицата!
  • 27 1234

    55 29 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Най-вероятно са туркини от Айтоско, от личен опит знам че са много палави.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Гост

    72 5 Отговор
    Каквито родителите и учителите , такива и учениците !
  • 30 ГосТ

    93 10 Отговор

    До коментар #1 от "Киро":

    Не това е простотията ;) болна работа...болна. И не обвинявайте ЕС, защото много добре знам как ходят учениците и студентите във Франция например. Тоя манталитет да ходят като проститутки е балкански ;)
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ГосТ

    12 2 Отговор

    До коментар #31 от "оня с каруцата":

    И ти си прав
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 пипи дългото чорапче

    98 10 Отговор
    Бедността и мизерията раждат пороци.Майката на работа катот роб по 12 часа,връща се претрепа на, в къщи няма никой.Има дилема-хляб или по Добър живот или мизерия и възпитание.До тама ни докараха.Искат после деца
  • 35 Гад

    104 3 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Прав си тъмнозелен, нема как да са циганки. Те в 12 клас вече са с третото чаве
  • 36 бай хой

    71 16 Отговор
    не са само ученичките всичкото със слива отдолу е такова
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Uflaf

    39 3 Отговор
    "Аз такива сандвичи не ям" - Между два шамара малко хляб ,трябва.
  • 39 Анти седераст

    98 11 Отговор
    В 6-ти клас им е рано да излизат на пиацата, но може аз да не съм в крачка с модата

    Едно време докато имаше режим, добитъците си бяха в обора под грижи, наблюдение и контрол. Дойде Сорос и каза "Луди ли сте, я разградете тези ограждения и пуснете добитъка да е свободен и да се спасява сам из чукарите".
    30 г. по - късно добитъкът е опърпан, проскубан и стресиран и смазан от газене и оцеляване в пресечена местност, а децата му жадно зяпат в портомонетата на дядовци, за да изпъкнат над останалия марков добитък.
    Де-еволюция.
  • 40 бббббб

    85 5 Отговор
    Хахаха елитните гимназиии произвеждат елитни компаньонки
  • 41 шефа

    57 16 Отговор
    А бе друго нещо е да набараш някое кюрпе на 17 или 18 г туй хубавите бомби и розови кълки пък и са майсторки на минета ох мале как няма да дадеш левчета ааааааааа........
  • 42 гощо

    44 2 Отговор
    Пълна катастрофа!!!
  • 43 Ботев

    83 6 Отговор
    Краят на всяка империя идва с процъфтяващ разврат. Наближава краят и на цялото човечество (глобалната империя)
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 лаборант

    50 7 Отговор
    Костаки, Стоянов, Плювналиев и останалата седерунгелска измет наричат тази евроатлантическа помия цивилизационен избор.
  • 46 Гост

    86 4 Отговор
    За жалост е така и примерите не са един и два! Масово тийнейджърките са пропаднали - пият, пушат, дрогират се и се ч**ат за пари! И всичко опира до семейството - тази основна клетка на обществото, която е натоварена и задължена да дава възпитание и контрол, за да стане детето нормален и разумен човек! Масово семействата са разпаднати (разведени родители) или са прекалено либерални. И при липса на контрол е ясно накъде отиват нещата! Едно време, ние като бяхме деца, ни държаха изкъсо - не можеш да излезеш, без да се обадиш къде отиваш и кога ще се прибереш, да не си си научил и ако закъснееш или разберат, че си направил някоя глупост, боя и наказанията са ти в кърпа вързани и няма накъде да мърдаш! Или ще ставаш човек, или ще си постоянно наказан и лишаван от какво ли не! И действаше! Единици бяха "черните овце" и причината се коренеше пак в семействата - разведени родители или разпасана работа! На днешно време семейството или отсъства, или е абдикирало от задълженията си и затова е масово явление описаното в статията! Тази основа на ред и дисциплина ако не я създаде семейството, училището няма как да я създаде в последствие! Все едно да превъзпитаваш затворник рецидивист - късно е!!!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Сандокан

    50 1 Отговор
    Е то и в парламента е така ,биха се сложили на всеки за да се покажат после с нови придобивки...

    Коментиран от #105

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Зорлем

    47 5 Отговор
    Човек като прочете статията ще си помисли, че думички като "държанка" и "метреса" (да не се бърка с "мутреса"!) са измислени наскоро, а не преди векове. Откога желанието на девойките да подражават на знаменитости и да "забият" чичко-паричко е нещо ново и българско? Я се поинтересувайте за значението и етимологията на жаргонния английски израз "sugar daddy" пък после да се вайкаме.
  • 51 Кую

    16 5 Отговор
    Дано това е майтап...
  • 52 ТАС

    41 1 Отговор

    До коментар #16 от "споко":

    Но не в тези размери. Сега е практика преди беше изключение.
  • 53 ТАС

    22 1 Отговор

    До коментар #20 от "Ахаха":

    Пожелавам ти от собствен опит с собствените ти деца и внуци да разбереше защо трябва да ги има тия забрани.
  • 54 Кеворк Яшхуян

    25 25 Отговор

    До коментар #1 от "Киро":

    Не. Това не е демокрацията.
    Тези чичковци са дърти богати комунисти .
  • 55 аман вече

    21 3 Отговор
    нищо ново под слънцето....
  • 56 Луд

    33 2 Отговор
    Проституцията върви с пълна сила, що да се хабят да си търсят работа и да плащат днъци
  • 57 Мими

    37 12 Отговор
    Това въобще не е от днес. Никаква тайна не е, че така правят ученичките и студентките от провинцията.
  • 58 неутрален

    17 28 Отговор
    хаиде бе комунитическа измет -напишете вече, че затова е виновен Бойко , Иван Костов и др.

    Коментиран от #79, #82

  • 59 ванката

    23 2 Отговор
    охоо добро утро бе колумб тази практия е много отдавна имах приятелка която сизапознаваше съученичките си със богати чичковци точно с тази цел но това беше преди много много години да не казвам че са 15г че някои от вас ще подскочат и ще кажат че не е възможно е да но е не си измислям нямам файда от интриги или лъжи несъм от тия хора!!!
  • 60 Курви е имало

    39 1 Отговор
    Има и ще има
    Отиваме отново към содом и гомор
    Скоро явно ще има сериозно разреждане на населението на земята
  • 61 Bеge

    23 4 Отговор
    Най древната професия!!!
  • 62 Реклама

    34 3 Отговор
    Статията е реклама за подрастващото поколение - така се създава мода - казваш, че е масово и ти ако не правиш така, значи не си моден.... от как свят светува го има това явление, само дето преди не се е рекламирало, че видиш ли това е масова практива в днешно време.
  • 63 Лопатата

    15 10 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    На какво основание се опитваш да направиш контраст между цигани и българи по темата? Сплотените цигански семейства, живеещи заедно само след граждански брак? Недопускане на секс при циганите до навършване на пълнолетие? Високия цигански морал, който не допуска проституиране?

    Коментиран от #75

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Мисл.

    39 3 Отговор
    Да не се лъжем има и изключения, има момичета, който са добре възпитани и нямат нищо общо с описаното.Това към което е насочена статията се знае от много дълго време.Погледнете какво дават по телевизията, фейсбук, изобщо соц. мрежи. Самото общество подтиква към такова поведение по телевизията голотии, насилие, оръжия. Това е леко западно промиване на мозъци.
  • 67 Мунее

    24 7 Отговор

    До коментар #17 от "МУДААА. . .":

    На Борисов и антураж винаги преходният му е виновен - тройната коалиция, Орешарски, сега за нравственият разпад - социализма. Предполагам, за циганския проблем сега ще изкарате виновно турското робство
  • 68 Morgoth

    27 3 Отговор
    Не знам дали е въпрос на липса на семейство. Ако погледнем при циганите там последното нещо което липсва е семейството. Там липсва всичко останало, но семейството е винаги най-силната и най-важната структура. Това обаче не е помогнало и при тях нещата са още по-зле. Тук по-скоро става въпрос на липса на ценности и предаването на тази липса от родител на дете, както и от същото това дете на останалите около него. Успеха измерен в притежаване на маркови дрехи е сериозна мотивация за останалите да те следват.
  • 69 p;r;tgyhj

    24 3 Отговор
    когато нещата се случват по взаимно съгласие е устна сделка и проблем е че остава сделка в сивата икономика И НЕ ВЛИЗА В ДЪРЖАВАТА ДАНЪК но какво да се прави като не се узакони проституцията.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Неслучайно

    25 10 Отговор
    90% от труженичките по европейските шантани са българки. Оставили са мъжете си тука да мислят, че работят на запад като домашни прислужници.
  • 72 щастливо детство

    14 1 Отговор
    АВВА имаха една песен “Когато целунах учителя” Голям хит беше
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Че какво лошо има?

    22 14 Отговор
    Аз също така подпомагам една гимназистка от село, понякога и съученичката и.
  • 75 Не разбрах

    22 4 Отговор

    До коментар #63 от "Лопатата":

    Само да те питам, ако те не правят секс до достигане на пълнолетие, то как раждат деца на по 13/14/15 години?
  • 76 перко

    18 4 Отговор
    Спираш пак до мене, богат и готин, падам си по тебе, ти си супер, ще те изгоря. Ти с око намигна и ме покани, за да те стигна още в този час, ще те изгоря. Припев:(x2) Зелено, зелено щом всичките пари са ти в зелено, в зелено и моите мечти са в зелено, в зелено. Щом чичко Паричко е добре. Евалата, чичко, щом си Паричко, с тебе рай е всичко, ти си супер, ще те изгоря. Щом парите ти са в зелени, знай с мене нямаш ти проблеми, ще те изгоря.
  • 77 цецо

    13 2 Отговор
    Вече няма статия без "СИРЕЧ" да *ба шопите ви да *ба !
  • 78 КУРТИ КУРТЕВ КУРТЕВ

    9 4 Отговор

    До коментар #16 от "споко":

    Да бе,повярвах ти..!Може и да се е случвало с майка ти,но това са единични случаи...
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Путкин

    50 6 Отговор
    За всичко е виновна чалгата, чалготеките и родителите които са от чалга поколението. Гнусните чалгаджийки са идолите на малките курвета, а те са го наследили от майките си, жените слушат повече чалга, защото са по повърхностни и другата музика им е сложна и неразбираема, чалгата е елементарна и лека. Психотропното оръжие е в ход, заливай народа с тъпанарска музика, което води до затъпяване а от там и по лесно манипулиране на хората, затова от всякъде ни залива чалга........

    Коментиран от #85

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 filo

    17 6 Отговор
    Това винаги го имало. Бил съм ученик преди 25 г. и тогава беше така.

    Коментиран от #94

  • 85 Стефан Стамболов

    23 3 Отговор

    До коментар #80 от "Путкин":

    Е, моите слава Богу слушат хард рок и метъл и не си падат по дрънкулки!
  • 86 Обичам ученички

    14 4 Отговор
    С празни торбички и тесни....полички
  • 87 Няма име

    5 6 Отговор
    Кобви пука в тая жега важното е рибЪ да имЪ
  • 88 А Х

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Като не ходите на училище, ти къде се научи да пишеш?
  • 89 Ние вие той

    28 2 Отговор
    ИСТИНАТА е една за съжаление .Няма лоши деца има лоши родители.
  • 90 Рамзес3

    23 4 Отговор
    Вижте сега.Не се правете на много културни. 99процента оттук сьм сигурен че ще легнете с такива.А тук повечето се правят на дрьж ми шапката.Истината е друга.Децата мислят че това е модерно.А не знаят колко се унижават
  • 91 Kiro

    26 2 Отговор
    Това е най старата професия..само се промениха цените , от пържола до Мерцедес и скъпи парцалки в наши дни! Тази професия не е създадена нито от комунистите нито от демократите а от дърти мераклии с увиснали дето не могат да го в..нат с жените си и без хапчета и търсят ДРАЗНИТЕЛ! Такива са и най гадните шефове е..ват подчинените си от безсилие - всякакво !!
  • 92 Обратен ефект!

    11 1 Отговор
    Има и другия ефект,чичковци се пускат на ученички,глада какво не прави ...!?
  • 93 Батко

    11 4 Отговор
    То и аз се пуска на лелички за кинти за коз ама взеха да се обаждат и бабички
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Оставка на боклука!

    34 4 Отговор

    До коментар #1 от "Киро":

    И не само! Това са Еврогейските ценности и Краварския морал, за наше съжаление! Що не копирахме тяхната съдебна система и закони, а взимаме най-долнопробното и пропаднало от Запада?!Но за всичко това са виновни не само родителите, а и ония 240 плужека, които се чудят само каква простотия да узаконят и как да прецакат народа си, за да му е пи-тежък и труден живота! Политически отпадък! 💩
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Селски стар козел

    15 4 Отговор
    И аз искам да плющя млада върба, Ама нямам кинти да ги водя чак в Дубай,
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Гаден.

    23 4 Отговор
    Никога не е било така. Преди 40 години имаше такива на по 14,15 години, но бяха единици, по 2,3 на набор, на тях се учехме.
    В момента е епидемия, единици са девствени на тази възраст. Започват на по 11,12 години, аборти по 2,3 до 15,16 годишна възраст.После били безплодни!
    Ами другото, свирката не било секс. Хайде свирка, клипче и готово, до дни е разпечатана и отпред и отзад.В училищата има момчета, които само с това се занимават, любов, цуни-гуни, свирка, клип и хайде на концерта..
    Смеем се на циганите, но при тях не е така.
  • 100 Бойко

    19 3 Отговор
    Жалка и бедна държава ни направиха гроб.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Анализатор

    4 3 Отговор
    Ох на дядаааааа
  • 103 Простичко казано!

    3 4 Отговор
    Каквото и да се коментира,колкото и дълги безмислени коментари да се пишат,обратния си остава обратен....!Преди едно известно време ,четях дългите коментари,бяха смислени,но сега явно нямат нишчица ,за която да се хванеш и да вземеш някаква поука от тях...!На това се казва вакуум...!!!!
  • 104 гост

    10 3 Отговор
    Тинтири- минтири! Моля, по-конкретно! Имена, телефони.....
  • 105 И те.като тебе!

    8 0 Отговор

    До коментар #48 от "Сандокан":

    Хвалят се с новата си придобивка....!!!!!Но поне не ги ненавиждам,защото се старая да не ги виждам....!Преди два дена Парцалана гордо вдигнала грозната си глава ,смеейки се ехидно...!!!!Кой на кого да се смее и подиграва...!Нахалството у такива недостойни твари ,просто ме вбесява...!
  • 106 Ник4о

    5 1 Отговор
    Това го знам и съм 82 набор Това е стара и жалка работа .Виж ти някой открил топлата вода
    Вероятно тиз който е псиал статиаята
  • 107 ФАКТ

    17 0 Отговор
    Браво,на преподавателката,която коментира , този голям проблем !!! И аз го виждам и много други хора го Авиждат,но къде са ИНСТИТУЦИИТЕ и ДЪРЖАВАТА,за да решават проблемите в обществото???? Семейството отдавна се разпадна ,като основна клетка на обществото!!!! Къде заради финансови причини,къде заради моралния упадък на обществото и деградация !!! И за в бъдеще ще става още по-лошо със семейството !!! Резултатите сега се виждат ,от така наречения ПРЕХОД !!! Нямаше преход,а имаше упадък и безхаберие от страна на държавата,институциите и безотговорните хора в нашето общество !!! Проблемите тепърва,трябва да започнат да се решават!!!! В противен случай хората ще стават неморални,безотговорни,нагли,невъзпитани !!! Това ще доведе до пълна анархия !!!
  • 108 Доналт Тръмп

    2 6 Отговор
    Само глупости се пишат тук.Да си запълвате времето.
  • 109 файъра

    13 0 Отговор
    уж малки, а вече курвентии. и такива ще останат до края. това е проблема на курвалъка! а иначе....липсата на ценности води точно до това!
  • 110 O tempora, o mores!

    21 1 Отговор
    Е, хак да ви е! Като не щете вероучение, ще имате изучени, но съсипани деца, удавени в блатото на пороците. Чалга поколението ще остави нещо още по -страшно след себе си.
  • 111 саш0

    1 1 Отговор
    Миме, вкъщи се се говори затова но когато се съберем с приятелите на по чашка :))
  • 112 Никой

    9 10 Отговор
    Това за модерните дрехи е второстепенно, допълнителен бонус, истинската причина е съблазъна за секс, искат чесане на сърбела.
  • 113 Една

    7 2 Отговор

    До коментар #13 от "Чичовци":

    И даже е умрял под ученичка :) така му се пада ...
  • 114 Оня с коня

    9 2 Отговор
    Даите и на мен телефон на някоя такава
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 С....Я

    3 1 Отговор
    Да му светне жълтата лампа
  • 117 Родителите имат голяма вина за това

    9 7 Отговор

    До коментар #7 от "Йосип Броз Тито":

    До сега не съм видял на някоя к.рва да и се износи котето или анала!! Да си се порат няма лошо, щом е доброволно не виждам какъв е проблема! Ако израстнеш в семейство с ценности и добро възпитание няма начин да тръгне по тоя път, ако обаче израстнеш с баща тираджия и майка шивачка където са прости като гадулки еми каква мислиш ще е дъщеря им, същата куха лейка:-)
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Няма значение294

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    За това раждат на 12 години, един дол дренки са
  • 120 Един от многото

    9 0 Отговор

    До коментар #17 от "МУДААА. . .":

    Тези деца са деца на поколението от 1980 нагоре господине.Севремените родители и родителки възпитават децата си да са меркантилни,а не достойни граждани.Погледнете само какви ги дават по телевизията и сам си направете изводите.Не е виновен комунизма,виновна е демократа - без ред,без дисциплина ,без ценности.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 ХАРЛИК

    7 0 Отговор

    До коментар #15 от "Ники":

    То си е наследство от гена. Проститутка и бизнесменепо рождение Ако не- никога неможеш да станеш!!! А това е на мода сега. Ако си почтенна значи си задръстена. Но това е криворазбраната демокрация. За съжаление!!!
  • 123 Минка

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "споко":

    Случваше се ама рядко.После дойде чалгата,и онез захлюпени моми кат се отвориха.....,после тъй си възпитаха децата,сега вече са нахакани баби,и така ще е нататък......те и чичките чалгари.Абе чалгата е начин на живот,не само мзикален жанр .......
  • 124 Антипеевски

    2 0 Отговор
    Само като прочетох"написа уикинд"-рЕзко ми се доповръща!
  • 125 гост

    3 0 Отговор
    Ами едно момиче като се върне у дома с Айфон за 1000лв, а не работи и няма доходи, след месец, два си купи и кола по скъпа от семейната, след още месец,два отиде някъде по лъскавите курорти, е нужно ли е да се пита какво е това момиче? Имам една съседка таква, все обикаля, все снимки, бмвта, пък кабрио, пък после Х6, а маникюри прави, после рецепционистка, нали то така става. Уж има приятел ама никой не го е виждал, чиче бил ама не се знае колко чичета са. И така без доход или смешен такъв, а иначе кара бяло Х6.

    Коментиран от #127

  • 126 Bubbles

    5 0 Отговор
    9, 10, 11 и 12 клас?
    Къде са 7-и и 8-и? Че даже тук-там и шести...
    Погледнете реалността - Почти не останах родители които да учат детето си на морал, ценности, чест и достойнство или с други фуми да му дадът първите седем години.
    Затова и тия практики с батковците и чичковците започват от все ранна възраст.
    Аз тука от няколко време ви разправям за перископа, ама не е само той ами где що има такъв подобен сайт с камери тия кифлета са там.
    Нямат морал, нямат достойство, нямат нищо, само се гологъзят и търсят парета за парцалки и боички за лице, за цигарки и за кафенца...
    И как да е друго яче като още на 4-5 годипна възраст мама и тате му връчват таблет и/или телефон за 2 бона? Па го глезят, па угаждат, после четем тук новината чер забраняват със ЗАКОН на родителите да си шляпат децата като си го заслужат...
    Че къ, ами ако вземе да научи нещо, да придобие някоя ценност? САКЪН!
    Тъй че ич ми се не чудете!
    Отдавна съм го казал - Или закони които да задължават родителите да си възпитават децата и да ги учат на морал, достойнство и ценности или да се отмени закона забраняващ секс преди 18, тъй и тъй те сами си го търсят, поне да е законно!
  • 127 Bubbles

    3 0 Отговор

    До коментар #125 от "гост":

    Айфон за 1000лв.?
    Они са 2500-3000 бря, но да иначе така е.
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 ttt

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "vasik atanasova":

    I ti li Veske ha ha ha
  • 130 Baba Gica

    1 1 Отговор
    Уикенд е вестника на който трябва да се вярва. Толкова сте го закъсали в този сайт, че дори една измислица не може да скалъпите, ами препечатвате от най достоверният вестник Уикенд?! Каквато държавата, такава и журналистиката...
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Guest

    3 0 Отговор
    Пътуващата до Дубай девойка и тази, с "чичо Стефко", такива езици са са яли из отдолу, че даже за хой рядко са се присещали. Те за 'тва са били все с чичаците - тресене, след тресене. С пъпчивите джендъри - трудна работа.
  • 133 Георги Спасов

    1 3 Отговор
    Къде ги видяхте тези ученички? Някой има ли доказателства да пише врели некипели? Това са пълни измислици, не прави чест на източника. Кой видя и коя ученичка ви се предложи в бара, кафенето, на улицата? Кой доказа коя е ученичката че пък и отишла в Дубай да се чука. Искат се документи за самолочност, в хотелите се следи кой с кого е,жкакви са тези простотии. Това че ги глезят родителите им със скъпи телефони и дрехи не означава че спят с чичковци.
  • 134 Валера

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Киро":

    Те жените са за това!
  • 135 Сорс

    0 0 Отговор
    Така е
  • 136 Йордан Старчев

    0 0 Отговор
    Ученичките трябва да правят любов с свой връстници ,а не с чичковци