Last news in Fakti

29 Януари, 2019 15:21 3 502 5

Мъж се върна от гурбет, напи се и спретна екшън в Монтанско

  • екшън-
  • монтанско

Пияният мъж посегнал да удари и униформен, който се опитвал да му сложи белезници

Пиян бандит, заплашил роднини с убийство и потрошил партулка, бе наказан от магистратите в районния съд в Лом с глоба от 1 000 лева. Екшънът се разиграл на 14 август миналата година в монтанското село Медковец.

Около 20 часа местният жител Милко С. е потърсил помощ в полицейския участък.Той разказал на органите на реда, че в дома му се събрали роднини и е възникнал скандал. Един от гостите му - 35-годишният Наско Н. от Нова Загора, който се върнал от гурбет във Франция, в явно нетрезво състояние започнал да се кара с хора от компанията. Пияният мъж скочил на бой и почнал да им отправя закани за убийство, пише bulnews.bg.

На мястото веднага отишли служители на реда със служебен автомобил „Опел Астра“. На улицата пред дома полицаите срещнали пияния гост, който се държал агресивно.

При извършване на проверка за установяване на самоличността му скандалджията без повод и причина ударил с юмрук в предното панорамно стъкло на патрулката. От удара са причинени пукнатини на стъклото в горната част и е повредено огледалото за обратно виждане. Пияният мъж посегнал да удари и един от униформените, който се опитвал да му сложи белезници.

Ченгетата използвали физическа сила и помощни средства, за да задържат побойника, който е криминално проявен. С големи усилия солидно пияният Наско бил задържан в ареста за 24 часа, където с влизането започнал да повръща навсякъде.

За действията си Наско, който е с множество криминални регистрации и е осъждан, е наказан да плати солената глоба в полза на държавата и разноските по делото.

Определението е окончателно и не подлежи на жалба или протест.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ай сик

    37 1 Отговор
    Наско, Милко ... все мангусти
  • 2 Цецо

    26 1 Отговор
    Осъжданият, с множество криминални регистрации, се е прибрал да си почине...
  • 3 Патето яки

    15 1 Отговор
    Прясна новина----- Екшънът се разиграл на 14 август миналата година........... служители на реда със служебен автомобил „Опел Астра“...............защо не пише цвета на автомобила важно е ?
  • 4 Джудже

    16 0 Отговор
    Ами к'во, прибрал се човека да пораспусне малко, да се понапие, да се посбие, да потроши мало на воля, че във Франция не дават, а тука кефа му е само 500 евро, евтинийка.
  • 5 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    6 0 Отговор
    Ганю се връща от гурбет хахахахха без промяна е от векове сагата