Last news in Fakti

4 Февруари, 2019 14:10 14 280 11

Надзирателка проговори за лесбийките в сливенския затвор

  • надзирателка-
  • затвор-
  • лесбийки

Преди лишените от свобода бяха с морални ценности, имаха страх от системата, от пребиваването си тук. Сега идват деца без никакви морални ценности. Превъзпитават се тук. Това сподели Динка Митева, която от години работи като надзирател в сливенския затвор.

"Преди години имаше непълнолетни девойки, които дойдоха за доста сериозно престъпление. Те бяха буквално деца. Не знаеха най-обикновеното, не знаеха как да перат. С годините тези деца израснаха, излежаха си присъдите и мисля, че някои от тях завършиха висше, създадоха семейства", заяви Митева пред Нова телевизия.

По думите ѝ, броят на наркозависимите момичета, които излежават присъди, се увеличава все повече. 1/5 от затворничките са зависими. Всички се лекуват по програми. „2 месеца след присъдата установяваш, че това е много интелигентно момиче, но наркотиците са го убили”, каза още тя.

Митева сподели още, че в затвора има момичета с различна сексуална ориентация. 5% от лишените от свобода са хомосексуални. Има и такива, които стават с хомосексуални наклонности зад решетките. Всичко зависело от психиката.

„Не обичат да споделят как са извършили престъплението. Прикриват вината. Това е начин да оцелееш”, сподели още Митева.

В момента в Сливенския затвор има 210 лишени от свобода жени. 50% от тях работят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 За това

    9 3 Отговор
    Са виновни лошите момчета и обществото ни като цяло което си мисли че всичко се върти около тези типове. Има хора които ептем не излизат на вън. И не комуникират. От срам. Понякога срамът спасява.

    Коментиран от #7

  • 2 ВРАБЧЕ ПОБОЙНИК

    25 20 Отговор
    ТАКИВА ЩЕ СТАНАТ БИВОЛИЦАТА ИМПЕКСОВА И ОФШОРНОТО ЛЕНЧЕ КАТО ВЛЯЗАТ.
  • 3 Деда ти

    8 12 Отговор
    Като ти гледам физиономията , явно яко се забавляваш сексуално с затворничките ....
  • 4 Новинар

    8 2 Отговор
    Абе тая новина май стана вече на една седмица?
  • 5 Реалист

    6 6 Отговор
    Кметицата кога??? А курни за Техноимпекс кога? А ленчето с 2та милиона от КТБ кога? А Бановица кога? А Арабаджийка кога? Че и кметицата е с претенции за кенефа - ще трябва кенеф с голяма дупка да и приготвите.
  • 6 Марони

    4 2 Отговор
    Краставиците там се котират скъпо обаче....дебелите наденици още по-скъпо!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 vasik atanasova

    2 1 Отговор
    НЕ ЗНАЕХ ЧЕ ЗАТВОРА МОЖЕ ДА ПРЕВЪЗПИТАВА
    ЗА СИСТЕМАТА Е ЯСНО
    НАВРЕМЕТО ИМАШЕ БОЙ
    А ЗА ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ НОРМАЛНИ НЕЩА
    ИМАЛО ГИ Е ИМА ГИ И ПАК ЩЕ ГИ ИМА СЛЕД НАС
  • 9 ОНЯ СЪЩИЯ

    4 1 Отговор
    ВЛЯЗЪЛ В ЗАТВОРА...ПОПАДНАЛ НА ХОРА И....СТАНАЛ ЧОВЕК......
  • 10 Нормален Варненски Тимаджия

    2 0 Отговор
    Бой и мръсна е*ан! Какво означава, че след 2 месеца ставали добри? Може да краде и мародерства, да взема пенсийките на бабите ни, обаче тикнат ли я зад решетките - ама как така. "За кокошки няма прошки - за милиони, няма закони"!
  • 11 Нормален Варненски Тимаджия

    1 1 Отговор
    Бой и мръсна е*ан! Какво означава, че след 2 месеца ставали добри? Може да краде и мародерства, да взема пенсийките на бабите ни, обаче тикнат ли я зад решетките - ама как така. "За кокошки няма прошки - за милиони, няма закони"!