Last news in Fakti

8 Април, 2012 11:29 789 0

Задържаха наркоман, заплашвал с нож майка си

  • наркоман-
  • белезници-
  • мвр

Столичната полиция задържа наркозависим, заплашвал майка си, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Съседи на жената, чули виковете в дома й снощи. Светкавично към ул. "Стоил войвода" в кв. "Редута" били насочени полицейски екипи от столичното Първо РУП. Те заварили ужасяваща гледка – на терасата на апартамент на третия етаж млад мъж заплашвал с нож жена, крещял и опитвал да я прехвърли през парапета. Веднага бил подаден сигнал и до столичната пожарна, откъдето е изпратен екип огнеборци.

Съседи обяснили, че жертвата е майка на 24-годишния Л.Т., преди минути чували викове от апартамента, трошене на мебели и съдове. Домът бил с метална врата, което затруднявало внезапното влизане оттам. Полицаите успели да осъществят контакт с нападателя, който не се поддавал на уговорките да освободи майка си.

Това наложило пожарникарите да вземат превантивни мерки за живота на жената и опънали платнище под терасата. В хода на преговорите, униформените решили да инсценират, че се оттеглят от мястото. Реакцията успокоила за малко Л.Т. и претъпила "бдителността му". Точно в този момент бил използван от преговарящите, които вече разполагали с резервен ключ от съседите и нахлули внезапно в апартамента. Освободили жената и задържали наркозависимия. Оказало се, че освен наркотици, той е употребил и алкохол. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА