Last news in Fakti

24 Февруари, 2019 20:56 4 513 6

Арестуваха съученик на пребития 15-годишен Андрей

  • андрей-
  • бой-
  • комоцио-
  • нападение

Изземват се записи от камери в района

Арестуваха съученик на пребития 15-годишен Андрей - 1
Снимка: БГНЕС

Историята със зверството в София, при което четирима маскирани нападнаха момче, е започнала още в четвъртък. Андрей, така се казва пострадалото 15-годишно момче, е извикан на среща от негов съученик и още 5 - 6 момчета. Съученикът казал на Андрей по телефона да се разберат по "мъжки". Момчето отива с баща си и до бой не се стига.

В петък, в 12.30 часа, Андрей излиза сам за състезание по английски език (живее до Мол "София") и точно тогава младежи с маски го пребиват. Андрей вижда, че имат нож и бокс, но не е удрян с нито едно от двете. Има зачервявания по врата и е със съмнение за комоцио. Предварителната информация, че има хематом на главата, не се потвърди, момчето е с леки наранявания по тялото и е оставено за наблюдение в Пирогов и днес, казаха за TrafficNews.bg от лечебното заведение.

Задържан е съученикът му, който предния ден се е обадил да се видят. Засега не признава да е участвал в боя или да има нещо общо с това. Андрей разказал на полицаите, че смята, че е заради бившата му приятелка, която в момента е приятелка със съученика му. Съученикът му обаче твърди, че са само приятели.

В момента полицията изземва записи от камери в района.

Припомняме, по-рано днес бащата на Андрей - Желяз Турлаков, беше категоричен, че покушението над сина му е опит за убийство. Той е подал жалба в столичното Трето РУ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Тури ножа! Напред!

    11 5 Отговор
    Защо мислиш че са чифутчета, може да са джендърчета. На единия шубелия му се привижда хладно оръжие, а пък другото педалче праща пишман биячи. Така ще е като няма казарма.
  • 4 Alpha_Lone_Wolf

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Завеждащ 2 хирургия д-р Т.О.Ш.И.Б.И.Я.Н":

    Де ги видя тез евреи бе?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 sss

    0 2 Отговор
    За това трябва да има домашно насилие над ку*в*те ..... иначе сами се пребиваме един друг.