Last news in Fakti

25 Февруари, 2019 16:54 3 193 16

Хванаха младо момиче, криело канабис в плюшеното си мече

  • канабис-
  • петрич

6-има в ареста само за 1 час

Хванаха младо момиче, криело канабис в плюшеното си мече - 1
Снимка: БГНЕС

5-има младежи от Петрич бяха задържани с наркотици при акция на местната полиция в събота срещу неделя. След получаване на оперативен сигнал ченгетата щурмували най-напред дома на 24 годишната Ваня, в чиято спалня, в плюшено мече е открит плик с канабис. Тя е задържана за 24 часа, пише struma.com.

В района на комплекс "Авалон" около 3 часа призори са арестувани 4-има младежи от петричкото село Самуилово: В якето на 17-годишният Андон Т. полицаите открили пакетче с канабис, съселянинът му Добрин също паднал в капана, след личен обиск и у него е намерен канабис. Компания в ареста им прави и 23-годишният Славчо. При опит да изхвърли пакетче с наркотик е арестуван и Ангел Д. от същото село.

Арестът на 4-мата от Самуилово изстреля полицейски екипи посред нощ в къща в селото, обитавана от криминално проявения Симеон К., където скрит в печка за отопление е намерен канабис. Всички са с полицейско задържане за 24 часа. 6-има в ареста само за 1 час. Предимно млади хора. Тенденцията е страшна, видно е, че разпространението и употребата на наркотични вещества заема застрашителни размери. В Петричко, където е меката на дрогата все по често млади хора попадат в ареста заради притежание и употреба на наркотици.

Въпреки усилените действия на полицията в тази посока и работата им по изкореняване на канабисови ниви цяло лято, явно е, че отглеждането на това наркотично растение в Петричко се превръща в поминък. Ежедневно съобщаваме за дрогирани младежи, които освен, че вредят на себе си са и сериозна заплаха за живота и здравето на други. Шофират след употреба на наркотици, стават еуфорични и агресивни, посещават нощни клубове в такова състояние и са наистина опасни.

Операциите "Антидрога" в Петричко се провеждат ежеседмично, а контингента в града се профилактира системно, но въпреки мерките, дилърите на наркотици продължават да тровят младите хора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gad

    19 1 Отговор
    Някой не си е платил таксата на Боко.
  • 2 Лудия касапин

    39 4 Отговор
    В цял свят я легализирана, само тук се хвалим че сме хванали 6 келеша с 10 гр. трева. Че чак са вдигнали полицейски екип посред нощ... а някъде в тази нощ, в някое село, някои роми пребиват и ограбват български пенсионер, но ооо това не е важно. Важно е, че сме стожер в борбата с това световно зло- марихуаната.

    Коментиран от #3

  • 3 Абеее..

    24 1 Отговор

    До коментар #2 от "Лудия касапин":

    Прост народ сме. Вървим с едни 100 200 години назад за съжаление.
    Няма воля за промяна.
    Няма капацитет.
    Няма идея...
    Иначе сме в Европа..
  • 4 ха-ха-хаааа....

    16 0 Отговор
    Немам думи .....
  • 5 ванката

    17 1 Отговор
    недумайте страшна полиция страшна работа пишлеметата се напушили и вече са най-големите предтъпници на петрич ... срам срам че чак за съжаление е тази полиция ще искара децата престъпници и като решат пак да се напушат айдее криминално проявени лица опг... а тоновете канабис от петрич към холандия никой не ги закача и полицията се бие в гърдите в белите страни отдавна не се занимават с напушалките а наще криминално проявени ги водят...
  • 6 НИТО ЕДИН ГОЛЯМ ДРОГАДЖИЯ

    8 1 Отговор
    НЕ Е ФАНАТ ЗА 30 Г. А САМО МИШОЦИ.ТВА ЗНАЧИ ЧЕ ПОКРОВИТЕЛСТВОТО НЕ СПИРА...
  • 7 Scout for funn

    7 2 Отговор
    Еофорични посещават клубове шофират пушили (колко катастрофи има от шофирали пушили за година 2-3 или 5 )
  • 8 Изхарчи ли са повече за бензин

    8 0 Отговор
    Отколкото струва трявата,хахаха
  • 9 Талант

    13 1 Отговор
    Канабисът не е наркотик!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 чичко-тревичко

    3 0 Отговор
    Сега, на 'оперативният сигнализатор' - дупе да муй яко.
  • 13 Османагич

    2 0 Отговор
    А в плюшеното коте няма нищо?
  • 14 гост

    3 0 Отговор
    Eee развалила са купона на децата . Сега вкарайте тези нарко барони до живот в затвора , това го казвам със ирония. Жалка държава .
  • 15 Хах

    1 0 Отговор
    Нали требе да намерят занимавка на полицаи , прокурори, следователи и съдии да си оправдават заплатите. То един и двама ли са на държавна хранилка. Във Франция, Холандия що е младо всичко употребява и не се крият, ако полицията там ги ловеше нема къде да ги затворат.
  • 16 Статис

    0 1 Отговор
    Топ климинал бг.кат лъв на кокшка се хфърля.па и журналята кат не видяли новина изкарахте си заплатките кумониски тъпотии петните децата за нищо иначе много ги разбирате не ни правете ва глупаци номера не минава