Last news in Fakti

5 Март, 2019 14:10 1 360 5

Откриха труп на мъж в къща в село Бела

  • труп-
  • мъж-
  • село бела

За ужасяващата находка съобщил собственика на имота

На 2 март в 13.35 часа столичанин сигнализирал на тел.112 за това, че в наследствения си имот в село Бела открил човешки останки.

Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Видин.

При последвалия оглед на местопроизшествието криминалисти, в присъствието на съдебен лекар, установили в едно от помещенията на къщата полуразложен труп на мъж с неустановена самоличност. Не били констатирани данни за насилствена смърт. Трупът е транспортиран за аутопсия в МБАЛ-Видин.

Самоличността на мъжа е в процес на установяване.

По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владимир Владимиров от София

    5 0 Отговор
    Нищо ново от Абсурдистан.

    Коментиран от #2

  • 2 Реджи

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Владимир Владимиров от София":

    Е!! Нали си от София? Ко ти Пука??
  • 3 Пак циганин 100%

    4 2 Отговор
    Се в селата убиват тези цигани. Имам чувството че те убиват пенсионерите защото политиците се чудят как да им отрежат пенсиите. За да се отърват от пенсионерите. И чрез циганите те ги убиват и герб трупа пара след всеки убит бг пенсионер който си е заслужил пенсията с честен труд. Но каква пенсия е 300лв. Уж викали че истинският живот почва на 60г когато си се пенсионирал. Майко леле какъв живот само с 300лв мъчение. И циганите да ти разбият къщата да ти теглят един бой да те заколят и да ти вземат 300лв. Много прекрасен истински живот няма що. И държавата ни е много прекрасна политиката и всичко. Ужас. Това е по зле и от Мория остров Лесбос и другите острови. По добре да си сам на остров пълен с плодове и зеленчуци за до 100г живот. Отколкото в село пълно с цигани и градове пълно с мутри.

    Коментиран от #5

  • 4 съчувстващ

    0 0 Отговор
    Ами така ни докараха нашите прекрасни политици.Аз живея в Англия и повярвайте,дори и да нямам роднини и познати,веднага ше се светнат ако ритна камбаната вкъщи,тук така е организирано всичко,че в банка ,лекар и тн където идеш институция се представяш първо с адреса си и името си.Ако те търсят по някакъв повод и те няма на адрес,ще те потърсят бързо,особенно ако живееш под наем.А в България има едни забравени хора по селата,дето сигурно и местните незнаят че живее там,или си е отишъл имот да нагледа...безхаберието е пълно!
  • 5 не че нещо ама е така

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пак циганин 100%":

    по-скоро бежанец. Скрил се или са го забравили у това забравено от бога място, а човека е отишъл да си види наследствения имот покрай празниците...