Last news in Fakti

6 Март, 2019 14:11 1 436 1

Младеж опита да глътне пликче с дрога в районното във Видин

  • младеж-
  • дрога-
  • видин

Видинчанинът напъхал в устата си найлоново пликче тип „спейсбек“, в което имало бели бучки

24-годишен видинчанин е тикнат в ареста, след като се опитал да глътне плик с дрога пред очите на ченгетата, съобщи BulNews.bg.

Около 16 часа вчера младежът бил отведен в районното полицейско управление в града, за да му бъде направен обиск. Той се опитал незабелязано от униформените да се отърве от дрогата, която носел в себе си. След като видял, че няма къде да я скрие, той направил опит да я погълне.

Видинчанинът напъхал в устата си найлоново пликче тип „спейсбек“, в което имало бели бучки. Действията му обаче били забелязани от служителите на реда и те му попречили и извадили пликчето.

При последвалия наркотест веществото с тегло 1 грам реагирало на амфетамин. Видинчанинът е приведен в полицейския арест и задържан за срок до 24 часа. Работата на разследващите по случая продължава, образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бе като гледам

    2 1 Отговор
    Бая младежи и за работа вече не стават заради наркотиците. Само робство в руна трябва да работят. Взимай кирката бии камъка и накрая няма дрога и пари а храна. Сядаш на масата ядеш. Гледаш интернет и лягаш. Утре пак.