Last news in Fakti

17 Април, 2012 13:17 3 359 4

Взрив заради любов между ром и българка?

  • взрив-
  • сандански-
  • ром-
  • българка-
  • любов

Две самоделни взривни устройства са били хвърлени в къща, обитавана от 56-годишна жена и непълнолетния й син в Сандански, съобщиха от областната дирекция на полицията в Благоевград.

Сигналът за инцидента на ул. "Чудомир Кантарджиев" е подаден в  03:15 часа на 16 април в РУП – Сандански. Незабавно мястото е било отцепено от полицаи до идването на оперативна група от РУП и специализирани служители от МВР.

При извършения първоначален оглед е установено, че взривното устройство е избухнало в стая на първи жилищен етаж, като по време на взрива тийнейджърът се е намирал в помещението.

В стаята се задействали две самоделни взривни устройства, които били хвърлени, след като предварително бил счупен прозорецът. Няма пострадали при взрива, нанесени са материални щети. При извършения допълнителен оглед се иззети множество обгорени и разкъсани метални парчета.

Според една от версиите, взривът е хвърлен с цел сплашване на 17-годишния младеж, който е от ромски произход и е бил влюбен в българка.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 330, ал. 2 от НК. Работата продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 йордан иванов

    0 0 Отговор
    Всяка жаба да си знае гьола.
  • 2 ЕУ

    0 0 Отговор
    Всяка жаба като теб ли
    Роден в България а е чужденец.
    Туй го има само в Н Р Б
  • 3 Марков

    0 0 Отговор
    Цигането се помислило за велико ,ама и българките си го търсят след като доста момчета станаха п...лчета ,наркоманчета и пияндета нещо не е, както преди да топят чушката младежите.Всяко момиче от интерес го прави за първи път без да мисли че циганетата не пазят, защото това им е в природата.На българите повеме кураж и безопасен секс правете, а после ако се харесате се вземете.
  • 4 Ники Николов

    0 0 Отговор
    защо само българките се лъжат пълно е с българки женени за араби цигани и др.няма обаче нито един българин женен за циганка, може да се провери