Last news in Fakti

27 Март, 2019 11:01 1 935 9

Мъж без книжка помете патрулка

  • катастрофа-
  • патрулка-
  • плевен

Шофьорът е отказал проба за алкохол

44-годишен мъж без книжка е ударил полицейски автомобил на кръстовището на ул. „Александър Стамболийски“ и ул. „Ген. Владимир Вазов“, съобщават от ОД МВР - Плевен.

Инцидентът е станал на 26 март на кръстовището на ул. „Александър Стамболийски“ и ул. „Ген. Владимир Вазов“. 44-годишен водач на „Опел Вектра" при маневра на заден ход е ударил лек автомобил „Ситроен Ксара Пикасо" собственост на ОДМВР - Плевен. Вследствие на произшествието са нанесени материални щети по двата автомобила.

Алкотестът на полицейския служител, управлявал „Ситроен“-а е отрицателен.

При проверка е изяснено, че 44-годишният е неправоспособен. Той е отказал проба за алкохол и му е издаден талон за медицинско изследване. Съставен му е акт по Закона за движение по пътищата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Свидетел

    7 1 Отговор
    Леко я е чукнал...колата на МВР-то....на задна...прашка

    Коментиран от #4

  • 2 ванката

    11 0 Отговор
    другия път вместо да я "мете" ще и пусне прахосмукачка... да ви ебем и езика неграмотен
  • 3 Миризлив пор

    13 1 Отговор
    И к'во прайми ся? без книжка т.е. явно не му е за пръв път, няма и да е последен ще му лепнат поредната глоба която ще изтече по давност. Това че е отказал да даде проба според закона 2000 лева глоба и 2 години без книжка, и без това си няма книжка а глобата ще чакаме да изтече давностния срок, отделно ако жали с кадърен адвокат може да се окаже че като не е карал курсовете не знае че не може да пие преди да кара!!! т.е. 2-рото ще отпадне. Май е време за такива да има директно прибиране и обществено полезен труд или ефективно наказание от следващия ден.
  • 4 4х4

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Свидетел":

    Ти си Лигльо, не свидетел.
  • 5 гост

    7 0 Отговор
    Това на 99% е циганин, а предвиденото наказание е 99% административно. Вие някога виждали ли сте циганите да си плащат актове и глоби? Май не. Човек без лична карта, книжка и адресна регистрация каква административна санкция трябва да понесе? На Запад като те хванат без книжка и директно отиваш в ареста, а за да излезеш плащаш гаранция в размер на щетите и глобите, които си направил. Инак лежиш вътре и това е. У нас само го регистрират.
  • 6 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    Едно е да е неправоспособен - друго е, да е "без книжка" !!! На мен лично това "без книжка" ми е много "сладко", във всичките му възможни значения : не е издавана, отнета е от органите на КАТ, не
    е още закупена, забравена е в другия панталон , в джипа или в БМВ-то и т.н. и т.н.Вектрите не ги знам колко са корави, ама Ситроена си е пластмаса отвсякъде. Ако забележите Ситроен / полицейски или не/ заобикаляйте го отдалеч.

    Коментиран от #9

  • 7 Българин

    0 0 Отговор
    Ако са ти отнели книжката за срок от 1 месец!!! В регистрите на КАТ се водиш - неправоспособен!!! Неправоспособни са управляващите спрямо народа си!!! А за далаверите са супер правоспособни!
  • 8 Ами

    0 0 Отговор
    Тя колата е виновна,че му е дала да я кара.🚕
  • 9 ШИТ

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Шаран БГ":

    и рьоне и пюжо също