Last news in Fakti

1 Април, 2019 11:20 2 447 2

Служител на "Арсенал" е сред задържаните в Казанлък

  • казанлък-
  • акция-
  • арсенал

Шестима са общо арестуваните в акцията

Служител на "Арсенал" е сред задържаните в Казанлък - 1
Снимка: БГНЕС

Единият от задържаните след акцията в Казанлъшко е служител на оръжейния завод "Арсенал", съобщи Нова ТВ. Мащабната операция на ГДБОП и Специализираната прокуратура се проведе в Казанлък и околните населени места в неделя. По първоначална информация тя е била насочена срещу престъпна група, занимаваща се с нелегална търговия с оръжие.

До момента са арестувани шестима души. От МВР потвърждават за акцията, но подробности се очакват евентуално по-късно през деня. При подобна акция в края на миналата година в София и край Казанлък беше открит огромно количество оръжия.

Тогава службите предположиха, че автоматите и частите за тях са излизали нелегално от оръжейния завод в Казанлък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Студопор

    0 0 Отговор
    SveТославо, пак не го napuca праwiлно...! 😂