Last news in Fakti

1 Април, 2019 16:52 1 616 3

Задържаха 12 нелегални мигранти

  • драговищица-
  • мигранти

Двамата водачи са задържани за срок до 24 часа

Задържаха 12 нелегални мигранти - 1
Снимка: БГНЕС

12 незаконно пребиваващи чужденци са установени на територията на РУ- Костинброд. Това съобщават от пресцентъра на МВР. Задържани са водачите на два автомобила.

Около 23 часа на 30 март, на второкласен път 81, близо до разклона за село Драговищица, полицейски служители спрели за проверка лек автомобил. В колата са били 12 чужди граждани, без документи за самоличност, самоопределящи се като афганистанци.

Минути по-късно е спрян втори автомобил, чийто водач не се подчинил на даденото му полицейско разпореждане. Мъжете са отведени в РУ-Сливница за извършване на проверка и продължаване на работата с тях от служители на група „Миграция“ към областната дирекция. Двамата водачи са задържани за срок до 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство, разследването по което продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да обясня

    17 0 Отговор
    '' Без документи за самоличност.''По-нататък:България е длъжна да ги прибере в луксозните мигрантски центрове,да ги нахрани,напои и впечатли,да им издаде документи,защото нямали.Недай си боже да им хареса или още по-вероятното да им е наредено да им хареса,те тогава веднага,на висок глас обявяват,че искат българи да стават,позовавайки се на постановление 144.Тогава на България и остава само един ход-да вика бите шойн нови братя българи и разбира се в съвсем разумни срокове да им издаде българските документи,като не забрави и да ги впише в регистъра на населението.И съвсем случайно,поне половин България е обезлюдена,а и още по-случайно комундето Меркел изтряска един закон,според който всички изоставени къщи,дворове,земи и т.н. се КОНФИКСКУВАТ в полза на БЕЖАНЦИТЕ,МИГРАНТИТЕ,ПРИШЪЛЦИТЕ и т.н.
  • 2 Иво

    6 0 Отговор
    Браво на момчетата ловете ги.
  • 3 Мария

    7 1 Отговор
    ТРЯБВА ДА ГИ ПОСРЕЩАМЕ ТАКА,ЧЕ КАТО ЧУЯТ БЪЛГАРИЯ НА СЪН ДА БЯГАТ.А ФРАУТО НАТВОРИЛА ТАЗИ ЕВРОПЕЙСКАТА ТРАГЕДИЯ,ДА СИ ИЗМИСЛЯ ПОДОБНИ ЗАКОНИ ЗАСЯГАЩИ САМО СОБСТВЕНИЯ И ФАТЕРЛАНД.