22 Април, 2012 14:49 4 156 1

Милена Славова ограбена посред бял ден

  • милена славова-
  • кражба

Рок певицата Милена Славова е била ограбена посред бял ден в центъра на София. Ловките крадци успели изключително бързо да отворят колата й и да вземат оставения на предната седалка портфейл с важни документи.

Певицата разказа за инцидента в предаването „Тази неделя” по бТВ.

Тя обясни, че паркирала автомобила си на една от пресечките на столичния бул. „Христо Ботев”. Оставила го без надзор за десетина минути, които били напълно достатъчни за бързите апаши. След като се върнала, колата била отключена, липсвал портфейлът с документите й.

Певицата отишла до полицията, но от там и отговорили, че няма как да й помогнат. Униформените обяснили, че става въпрос за дребна кражба и трудно ще се разбере кой е виновникът.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Груйо

    1 0 Отговор
    Глупости това не може да е вярно. От ден на ден престъпността намалява, а разкриваемостта и подслушваемостта даже я изпреварва. Всичко друго е постановка на Станишев и тройната коалиция.