Last news in Fakti

4 Април, 2019 15:45 2 912 4

Трима пребиха 22-годишен, дължал им пари

  • побой-
  • луковит

Полицията в Луковит е започнала незабавно работа по случая

Трима пребиха 22-годишен, дължал им пари - 1
Снимка: shutterstock

Полицията изяснява факти и обстоятелства около инцидент, станал снощи. Сигналът е получен около 22.00 ч. в Районно управление на МВР - Луковит от 22-годишен жител на града.

Той обяснил, че няколко часа по-рано в центъра на Луковит бил поканен да се качи в лек автомобил „Мерцедес“, управляван от негов познат, за да изяснят финансовите си взаимоотношения. В колата имало и двама непознати за него пътници. Според потърпевшият при разклона за Ябланица автомобилът спрял, тримата мъже му нанесли побой, отнели му мобилния телефон и сумата от 320 лева и го оставили да се прибере пеша, съобщават от пресцентъра на МВР.

Полицията в Луковит е започнала незабавно работа по случая, образувано е досъдебно производство и е уведомена Районната прокуратурата.

Превозното средство е установено и е обявено за общодържавно издирване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е, тоя е супер, ама супер

    5 5 Отговор
    нагъл! Малко му е бил боя, да го повторят.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ГОСТ

    3 2 Отговор
    КАТО Е ВЗЕЛ ЗАЕМ,ДА ГО Е ВЪРНАЛ ОВРЕМЕ......ХАК МУ Е......ЩО НАРОД Е ИЗГОРЕЛ ТАКА......???? ПАК ДА СЕ БЛАГОДАРИ,ЧЕ НЕ СА МУ РЕЗНАЛИ КРАТУНАТА.....
  • 4 Боя изгражда

    3 1 Отговор
    Правилно, всеки трябва да си прави сметката като взима пари, иначе бой, е.ане и сръбска музика докато не върне парата:-)