Last news in Fakti

4 Април, 2019 16:19 7 689 9

Татуировки заковаха Карчо и аверите му за мелето в „Сакса бийч“

  • сакса бийч-
  • карчо-
  • попето-
  • побой

От прокуратурата съобщиха, че разследването по случая вече е приключило

Много специфични татуировки заковават Георги Карчев-Карчо, Петър Ганев-Белото, Димитър Колев и Петър Попчев-Попчето за бруталното меле миналото лято, при което буквално пометоха препълненото заведение „Сакса бийч“ с друга компания.

Прокуратурата поиска две експертизи на видеозаписите от дискотеката във въпросната вечер. Първата е установила, че кадрите, запечатали погрома, са автентични и не са манипулирани, а втората вече е успяла да идентифицира нападателите по специфични белези, включително татуировки. Един от тях имал огромна рисунка на ръката на автомат „Калашников“, която нямало как да се сбърка, съобщава Флагман.бг.

За разлика от случаи като сбиването в созополската дискотека „Бикини“ и бургаската „Дежа вю“, тук становището на специалистите е, че категорично като инициатори на наказателната акция могат да се разпознаят Карчо, Белото, Колев и Попчето. Първите трима до последно не се признаваха за виновни и твърдяха пред съда, че видеозаписите, са фалшиви. Единствено Попчето призна, че групата реагирала, след като човек от пребитата компания бръкнал под полата на едно от момичетата с тях.

Петър Белото е арестуван след мелето в дискотеката, ясно се вижда, че целият е нашарен с татуировки.

От прокуратурата съобщиха, че разследването по случая вече е приключило. Предстои съвсем скоро делото да влезе в съдебна фаза.

По непотвърдена информация Карчо, Попчев, Белото и Колев вече обмисляли да се признаят за виновни и да сключат споразумения с прокуратурата. Трима от тях са със сериозно криминално минало и е твърде вероятно да влязат в затвора, ако бъдат признати за виновни от съда.

Припомняме, че Георги Карчев вече беше осъден като един от лидерите на страховитата ММА наркобанда, разбита през лятото на 2017 г. в Бургас. Въпреки сериозните обвинения обаче, Карчо излиза на свобода само след 1 година зад решетките и не му трябваше много време, преди отново да влезе в криминалните хроники.

Същото е положението и с друг участник в мелето Петър Попчев. Попчето дори изчезна след боя в „Сакса“ и бе издирван под дърво и камък 3 месеца. В момента Попчев е на свобода, след като бе пуснат в началото на годината от съдия Захарин Захариев, въпреки че е заплашен от доживотен затвор заради жестоко убийство в центъра. Попчето има 4-годишен „стаж“ зад решетките за опит за убийство. Арестуван е и за погроми на заведения.

Само няколко месеца след мелето в „Сакса“ и Белото отново е закопчан от маскирани спецполицаи. Петър Ганев е обвинен от спецпрокуратурата като част от банда за разпространение на дрога в София и Бургас. Той е сгащен заедно с популярния в ъндърграунда Румен Темелков, двамата синове на Томи Атанасов-Черния и членове на фенклуба на футболен клуб „Левски“ София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    20 0 Отговор
    Карчо - мукарчо!!! Прекора е много дебел!!! :)))
  • 2 ЧАПРАЗА

    24 1 Отговор
    МЪРША
  • 3 мутра

    5 1 Отговор
    смених си профилната снимка във фейса
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Alpha_Lone_Wolf

    22 1 Отговор
    8 месеца разследване още 6 месеца докато им започне делото и още 5г докато приключи с оправдателна присъда.
    Тия филми сме ги гледали, гледали, гледали...
  • 6 Прост народ слаба държава

    26 3 Отговор
    Баси Държавата Бълхария, къде некви примати убивали и биели и още са на свобода, как се вика мършав народ сме и си заслужаваме управниците:-)
  • 7 Реалист

    13 0 Отговор
    От сърце се забавлявам с подобни жалки селяни.. само като им чуя диалекта, отделно манталитета и т.н. и комедията е направо жестока ;д
  • 8 Бай Благой

    8 0 Отговор
    Браво на прокуратурата....и всички тия неща са ги свършили само за 1 година - не може да бъде???!!! Каква бърза и адекватна прокуратура имаме само!!
    Колко справедлив съд!! Как всички бандити са по затворите!!
    УААУУУ аз съм изумен - най-добрия и некорумпиран съд в света!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.