Last news in Fakti

16 Април, 2019 12:10 5 124 5

Столични полицаи заловиха опасен престъпник

  • опасен престъпник-
  • софия

Екшънът се разиграл като на филм

Опасен престъпник е бил задържан вчера от столичната полиция. По информация на в. "Телеграф" въоръжен бандит е ограбил преди дни бензиностанция на ул. "Илинденско въстание" в столичния квартал "Надежда".

Екшънът се разиграл като на филм. Престъпникът е нахлул с маска и пистолет и е успял да открадне над 600 лева от оборота, след което си е плюл на петите.

Нападателят е бил изключително агресивен. Вчера, след акция на столичната полиция, той е задържан.

Предстои да му бъде повдигнато обвинение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буко Баламата

    50 1 Отговор
    Бе как као оберат бензиностанция ги хващат а като обират старци по селата не?
  • 2 Реалист

    25 1 Отговор
    Значи можееееем - ами продължавайте! Дано и да го осъдят че обикновенно там се издънваме - съдиите са "ябълкова градина"...
  • 3 МЕНГЕМЕТО

    17 7 Отговор
    КОЕ МУ Е ОПАСНОТО ПОРЕДНИЯ ДРОГАЖ
  • 4 Пенчо Питанката

    13 0 Отговор
    И колко години ще му "лепнат"? Или пак липсват доказателства или пък сумата е твърде малка, за да го съдят, затварят и пр. ....
  • 5 На прав път

    5 3 Отговор
    Ами хайде сега, Иванчева я заковаха. Сега и бандюгите. Един по един ще се изчистим от калта. Дано доживея да нямаме престъпност вече.