Last news in Fakti

18 Април, 2019 14:05 6 681 10

Проговори близначката на бито от мутри момче

  • побой-
  • мутри-
  • крайморие

Момичето продължава да твърди, че са били нападнати в гръб и между двете компании преди това не е имало спречкване

"Няма да се отметна от показанията, които дадох снощи пред органите на МВР. Поискаха от мен да разпозная тримата, които ни нападнаха в гръб и нанасяха удари на брата ми близнак и на нашия приятел братовчед – Яни."

Това заяви Пламена Димитрова, която е подала сигнала на тел.112 и е отишла в Четвърто РУП, за да съдейства за разкриването на самоличността на тримата биячи в Крайморие. Момичето продължава да твърди, че са били нападнати в гръб и между двете компании преди това не е имало спречкване, съобщи Флагман.

„Дадоха ми снимки за разпознаване и аз познах един от тях – не беше трудно. Смятам, че това е човекът, който е казал, че ги бил разтървавал, а всъщност той нанасяше най-тежките удари с бокс. Аз и Мария крещяхме, молехме се да спрат. Този човек сме го виждали, може да бъде разпознат веднага – той целият е в татуировки, а под едното си око има татуировка от сълзички. Той пръв скочи на брат ми и мисля, че той нанесе тежките удари в лицето на Яни“, каза Пламена.

Тя е студентка в университет „Проф. д-р Асен Златаров“ и не се страхува от последствията. Иска само справедливост за брат ѝ и приятеля му Яни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Лупи

    63 1 Отговор
    За съжаление ако родителите ви нямат пари няма да има справедливост за вас. Дори да го докарате до дело изхода за престъпниците е ясен- условна, глоба или в много краен случай ефектривна на първа инстанция за пред медиите и после излизане след обжалване.
  • 3 крап

    65 0 Отговор
    Само така, Браво.В противен случай ако всички се огъват пред такива палячовци няма да можем да ги изкореним от обществото си.Бъди силна докрай и така ще си получат заслуженото.

    Коментиран от #8

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Предполагам

    15 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ступор":

    Явно не всичко изхвърлено на брега е във властите.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ссссерем

    2 35 Отговор
    Ази тая че и скъсат п...А от ей...е е тогаз нема да лае толква

    Коментиран от #10

  • 8 гост

    23 0 Отговор

    До коментар #3 от "крап":

    Добре, какъв смисъл има да го осъдят на условна? Никакъв. Това е насилник, който днес са го видяли, утре не и така години наред ще си насилва произволно, а МВР само ще го регистрира.
    Някой ден обаче ще се намери читав човек и ще повтори случката от Смолян, инак държавата не се грижи данъкоплатците й да са защитени и правата им да са реални, а не теоретични. Никой да не търси полиция, да се оправя сам - това крещи държавата на народа с действията си и с присъдите, които издава. Не може да ме убедите, че двамата братя цигани пребили военния са се стреснали от условните си присъди и никога повече няма да правят така. Аз съм преживявал побой от цигани и мога да кажа, че физическите травми са най-лекото последствие.
  • 9 666

    26 2 Отговор
    Дали пък този с татуировката със сълзичките не работи в охранителната фирма на Митьо Очите? Малко над 1.90 и доста солидно телосложение. Няма много хора с подобна татуировка. Сиреч - всички обвинения ще отпаднат. Хвала на бургаските полицаи, прокурори и съдии.
  • 10 Е Николов

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ссссерем":

    С такова мислене предполагам че твоя г.з ще бъде скъсан.