Last news in Fakti

27 Април, 2012 11:12 1 300 0

Двама блудствали с момиче от дом

  • мвр-
  • исперих-
  • блудство
Двама блудствали с момиче от дом - 1
Снимка: БГНЕС

Двама мъже от Исперих са задържани за блудство с непълнолетно момиче. Деянието е извършено в условията на продължавано престъпление от лятото на 2010 година до март 2012 година, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР в Разград.

Домовете на двамата задържани са открити и иззети голямо количество порнографски материали – списания и снимки в мобилните им телефони. Единият от тях е на 64 години, другият е 51-годишен.

Потърпевшата, която не разбирала свойството и значението на извършеното, по време на деянието е пребивавала в Дом за деца “Лудогорие” – град Исперих.

Материалите по проверката са докладвани в Исперихската районна прокуратура, която е образувала досъдебно производство. Работата по документирането и разследването на случая продължава.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА