Last news in Fakti

28 Април, 2012 14:51 1 569 2

Жена се опита да отвлече длъжник

  • жена-
  • отвлече-
  • длъжник

Дама се опита да отвлече длъжник. В резултат на проведени светкавични заградителни действия служители на РУП-Котел и колегите им от Карнобат предотвратиха отвличане на 20-годишният жител на с. Градец, съобщиха от МВР.
Сигналът за извършеното престъпление бил подаден вчера към 18.00 часа от оператор на тел.112. По данни на местните хора младежът бил насила натикан в бял „Мерцедес” с бургаска регистрация. Веднага били предприети заградителни действия и на територията на Карнобат униформените засекли колата. Шофирал я криминално проявеният К.П.(47г.) от с.Звездец. В нея пътували 43- годишната Р.Б., Б.Р. /22г./,И.Я. /36г./ и В.К. /19г./ - всичките от с.Градец и криминално проявени. В купето бил и 20-годишният младеж.
В хода на разследването се изяснило, че преди време дамата дала на жертвата си пари, но до този момент той не ги върнал. Тогава тя замислила план, в който се включили и роднините й. Идеята била да го принудят да работи, а със спечеленото да върне заема си. Образувано е досъдебно производство, за случая е уведомена районната прокуратура, а работата по документирането му продължава.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.