Last news in Fakti

28 Май, 2019 23:00 3 925 7

Пипнаха над 6000 телефона ментета

  • телефони-
  • митница

Микробусът е управляван от български гражданин

Пипнаха над 6000 телефона ментета - 1
Снимката е илюстративна

Митнически служители от Главна дирекция „Митническо разузнаване и разследване“ /ГД МРР/ задържаха 6245 мобилни телефона, 444 зарядни устройства и 100 слушалки за тях с обозначения на световноизвестни търговски марки поради съмнения, че нарушават права на интелектуална собственост.

Стоката е открита при митническа проверка на влизащ в страната товарен микробус с българска регистрация през ГКПП Дунав мост –Русе на 26.05.2019 г. Микробусът е управлявал български гражданин. Той е превозвал 29 кашона с мобилни телефони и артикули за тях, за които е представил пред митническите служители транспортни документи.

За случая са сезирани правопритежателите на съответните търговски марки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вени

    62 0 Отговор
    Добре де, защо фалшивото сирене е имитация на млечен продукт, фалшивото масло е продукт за мазане, фалшивият оцет е кисел продукт, а фалшивите телефони са фалшиви телефони?!
  • 2 То и моя

    9 0 Отговор
    Е менте но поне пиша в факти и имам достъп до гоогъл плей чрез ментето което имам. Все пак оригинала е скъп. Но ментето е за бедните. Всеки има смарт гсм. В миналото не всеки можеше да има гсм с камера. Тогава те бяха на копчета. Сега сме вече на смарт гсм. Но това стана в 2010 до днес. Вече всеки има смарт гсм. То незнам десетилетието което идва какво ще стане.

    Коментиран от #3

  • 3 Гугъл отговаря

    20 2 Отговор

    До коментар #2 от "То и моя":

    Готви се за чип в мозъка, идеалния кандидат си !
  • 4 Куче марка

    9 6 Отговор
    Еми ментаци, как иначе всеки селтак, ще се прави на "играч" с епълче ха ха
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ако си беше платил на когото трябва

    9 0 Отговор
    Щяха да са оригинални.
  • 7 Бай хой

    2 0 Отговор
    А дали не са ориджинални хуйвеи задържани по нареждане на колониалиста окупатор? Нали знаете че ако другите тръцнат боку тиквения суджук се посира.