Last news in Fakti

31 Май, 2019 11:40 1 559 4

Пиян пътник вилня в автобус, нападна шофьора

  • пътник-
  • автобус-
  • пловдив

Служителите на Четвърто районно отвели нарушителя в ареста

Пиян пътник вилня в автобус, нападна шофьора - 1
Снимката е илюстративна

Пиян мъж нападна служители от пловдивския градски транспорт. Пътникът отказал да си плати за билет и предизвикал скандал.

Грозната сцена се разиграла преди броени дни в автобус по линия 93. Мъж във видимо неадекватно състояние се качил в превозното средство от спирката на ресторант Стадиона. Още с потеглянето, кондукторката се приближила към пътника, за да си заплати билет. Последният обаче отказал, като се развикал на служителката. Намесил се и шофьорът, който бил наруган и дори блъснат от пияния мъж, съобщи trafficnews.bg.

Смаяни, пътуващите в рейса веднага се намесили. Те разтървали мъжете, а през това време кондукторката натиснала паник бутона. Автобусът бил спрян и в него нахлули сотаджии. Повикана била и полиция.

Служителите на Четвърто районно отвели нарушителя в ареста. Той преспал в ареста и му бил съставен акт за дребно хулиганство.

Ден по-късно за определяне на размера на санкцията, мъжът се изправил пред Районен съд. Той признал вината си, изразил съжаление и помолил санкцията спрямо него да бъде единствено финансова.

След съпоставянето на смекчаващите и утежняващите вината обстоятелства, съдът решил да бъде благосклонен към обвиняемия. Молбата му е изпълнена и наказанието му е определено единствено в глоба. Размерът на акта е определен малко над минимума, а именно 200 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръч

    9 1 Отговор
    Ей за това не пия щото знам, че лизна ли алкохол после само простотии..

    Коментиран от #2

  • 2 антрашпиц

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Пръч":

    Ама то туй е защото си слаб пияч.....
  • 3 темидо

    10 1 Отговор
    Докато съда в БГ е милостив, към такива лумпени и техните прояви няма да се оправим и ще си останем държавата на тиквата ! Можеше да му сложат една присъда общественополезен труд и да работи 2-3 месеца, като контрольор да схване за какво иде реч+глоба !
  • 4 Ти мен...

    2 0 Отговор
    ...уважа'аш ли ма.... :)