Last news in Fakti

19 Май, 2012 12:11 2 118 1

Разбиха депо за прекурсори и дрога

  • наркотици-
  • прекурсори-
  • самораново

Голямо количество наркотични вещества и прекурсори за производство на наркопродукти са иззети от вила в с. Самораново. Операцията е проведена от служители на РУП-Дупница, за общодържавно издирване е обявен 52-годишен рецидивист, съобщиха от МВР.

Наркотикът, както и голямо количество продукти за производство на дрога, са открити при предприето от служители на РУП-Дупница претърсване на вила в с. Самораново, ползвана от криминално проявеният и многократно осъждан жител на Дупница Николай Клисарски - с прозвище Коко - Клисарски  /52г./.
Открити са близо 9 кг марихуана, почти килограм кокаин, 16.140 кг прахообразно вещество, реагиращо на амфетамин, 1.132 кг метамфетамин. Пак там са намерени  1.598 кг кристално вещество с неустановен състав, 12.5 л диетил етер, 2.5 л тулол, сярна киселина, шишета с метанол, множество шишета с различни надписи и с неустановено съдържание, туби с течност, прекурсори, 3 кашона с лабораторна стъклария. Иззети са и 14 листа рецепти на български и руски език за смесване на съставки.
Коко Клисарски е с множество полицейски регистрации за притежание, производство и разпространение на наркотици. Многократно е осъждан -  за притежание на наркотиици, нанасяне на средна телестна повреда, закана за убийство. Последната ефективна присъда е изтърпял през 2011 г.. В полезрението на разследващите от ОДМВР-Кюстендил и районното полицейско управление е попаднал месеци, след като е излязъл от затвора.
Николай Клисарски не е открит на известните адреси, обявен е за издирване. Срещу него е образувано дознание, работата по документирането на случая продължава под надзора на окръжната прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    klisara kakkto go narichat v Dupnica odavna triabvashe da e v zatvora s prisada pone ot 20g.