Last news in Fakti

26 Юли, 2019 15:29 38 910 23

Двама си извикаха проститутки и съжалиха жестоко

  • проститутки-
  • кражба-
  • благоевград

Единият от мераклиите олекнал с 200 лева и мобилен телефон

Двама си извикаха проститутки и съжалиха жестоко - 1
Снимка: shutterstock

Kомпаньонка от Благоевград бе осъдена условно заради кражба от клиент. Случката се разиграла в кв. „Струмско“ по време на купон в дома на 26-годишния Ивайло К., който в разгара на вечерта решил да извика за себе си и приятеля си Георги Т. жени за развлечение, съобщава struma.bg

Около 2 часа след полунощ се обадили на телефонен номер на компаньонки, който открили в интернет, и поръчали две жени за сумата от 100 лв.

На място пристигнали Вергиния Г. и приятелката ѝ Десислава Д., но мъжете не ги харесали и им казали да си вървят обратно. Двете момичета обаче поискали да им се заплатят 100-те лева за отиването на място и започнала разправия пред дома на Ивайло К.

Докато Десислава се разправяла с него, Вергиния успяла да измъкне от джоба му, без той да разбере, портмоне с лични документи, сумата от 200 лв. и мобилния му телефон, след което двете извикали такси, за да ги прибере.

Ивайло К. бързо се усетил, че му липсват телефонът и портмонето, и хукнал след двете компаньонки, които още не били успели да се качат в таксито. Там разправията продължила, но те отричали да са взимали вещите му, след което се качили и си тръгнали с таксито, като поискали шофьорът да ги закара до магазин за цигари и алкохол в града.

Там Десислава получила отново обаждане от Ивайло да върне вещите му. Вергиния оставила част от откраднатите вещи – портмонето и мобилен телефон, в „табачето“, но парите задържала за себе си и си тръгнала.

Колежката ѝ Десислава взела друго такси и се върнала обратно на адреса при Ивайло К., за да му каже, че знае къде са вещите му. След това качила него и приятеля му в същото такси и отишли до магазина за цигари и напитки, откъдето той си взел портфейла и телефона.

Вергиния му върнала 200 лв., но по-късно, когато с нея се заели полицаите и ѝ лепнали обвинение за кражба. В хода на разследването тя се признава за виновна и се съгласила да сключи споразумение с прокуратурата да изтърпи наказание от 6 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок.

Като взе предвид, че към момента младата жена е неосъждана и имуществените вреди са възстановени, съдията одобри споразумението.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 onq s konq

    25 10 Отговор
    Колку пати да ви касвам чи от коврите килипир ниама амъ на ви звънете на нас сас Ристе исичку ѝ точну

    Коментиран от #22

  • 3 Ники

    9 2 Отговор
    ХАхахаха ... еее все така ще стане ...
  • 4 Не разбирам

    23 2 Отговор
    Как така да не им харесат прститутките като те са си ги избрали от интернет? Мн странно. Ок гледаш снимката хубаво тяло замъглено лице и тн но после като се появят и то грзи лица и ти си викаш къш от тук гадни прститутки сиг затова са му гепали всичко.

    Коментиран от #6

  • 5 СЪВЕТ

    30 23 Отговор
    Балъци, така е при еднократната (не) употреба! Хванете нещо по–сериозно, пак ще ви смъква парите, ама няма да ви краде, па ако стане по–сериозно, т.е. се харесате,цял живот ще ви рекетира, но поне ще си е ваша.

    Коментиран от #7, #17

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Абсурд

    38 4 Отговор

    До коментар #5 от "СЪВЕТ":

    Воденичен камък на врата до гроб не мерси😂😂ти като си жаден и като си вземеш вода примерно нали купуваш 1 бутилка а не целия завод за безалкохолни😂😂е с жените е същото искаш плющяне плащаш плющиш и кои от къде е

    Коментиран от #9

  • 8 ийбийний

    3 21 Отговор
    Много крадливи тез рускини бе!
  • 9 СЪВЕТ

    18 2 Отговор

    До коментар #7 от "Абсурд":

    Брато, по принцип си прав, ама ако хванеш некое свестно гадже (не че много ги има), за некой път, от тебе едно, от него друго и пак по–добре от еднократните. То зависи кой какво иска и колко е готов да даде. Не те карам да се жениш, ти ще си решиш.
  • 10 Див селянин

    87 8 Отговор
    На 26 г търсят проститутки?! Ние на тази възраст бяхме с 50 ст в джоба и не можехме да си вдигнем гащите от мадами. От днешната младеж нищо не става!

    Коментиран от #11, #12, #14

  • 11 ййкййххггх

    32 3 Отговор

    До коментар #10 от "Див селянин":

    Не е лъжа
  • 12 Pompev

    11 1 Отговор

    До коментар #10 от "Див селянин":

    Не ма сега живота е комерсиализиран
  • 13 Бай

    7 2 Отговор
    ТИЯ ПЛАЩАТ ЛИ ДАНЪЦИ И ТОВА ЗАКОННО ЛИ Е ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
  • 14 Плющялка

    16 5 Отговор

    До коментар #10 от "Див селянин":

    С 50 ст. в джоба сега, мацките няма да даже и с поглед да те удостоят...затова аз съм се замислил за чужденка - от тях все нещо свестно все още може да се намери. От българката вече нищо не става - само прости пр.ститутки навсякъде.
  • 15 балък

    4 0 Отговор
    ах ах
    новината на деня
    няма държаваааааааааааааа
    тва е фирмата на някой
  • 16 Порно

    5 4 Отговор
    Тия за мизерните си кинти кво очаква ? Много ясно , че ще дойде крокодил с чужди снимки в нета.
  • 17 Иван

    9 0 Отговор

    До коментар #5 от "СЪВЕТ":

    Преди време се заиграх така с колежка. Наистина не крадеше, но още с появяването си започна да прибира премиите, които се дават за извършване на определена задача. Реално, аз й помагам, обаче тя си пише собственото именце под документите и пара за мен йок, а трябва да получа половината от сумата. Боже Господи, какъв рекет, за няколко месеца сумата набъбна на над 3 хил. лева от загубените ми премии и разходите за почерпи с колежката. Жената е страшен разход, види 2 лева и веднага: "Дай!". По-добре плащаш и ползваш каквото ти трябва, отколкото да ми се метне и почне да определя как да живея и как така ще имам други приоритети, освен нея.
  • 18 батко мафи

    3 0 Отговор
    И тази история трябваше ли да ни интирисува?!?!?!!?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Митко

    0 0 Отговор
    и после кво?
  • 21 ауди а8

    0 0 Отговор
    по-голяма тъпотия и измислица не съм чувал
  • 22 Правописът

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Егати, к'во написа бе, брат :)
  • 23 Теди

    1 0 Отговор
    Аз от танци съм правила 600 лева само за мен на вечер останалите за бара не от проституция проститутка е тежка и опасна работа от танци и питиета се печели много по добре и е много по безопасно проститутка е много тежка и трудна професия желателно е да се избягва по възможност