Last news in Fakti

8 Август, 2019 09:13 9 518 17

15 души са арестувани в Гоце Делчев

  • полиция-
  • арест-
  • гоце делчев

В късния следобед над 20 коли на жандармерията влязоха в града и предизвикаха истинска паника сред крими контингента

15 души са арестувани в Гоце Делчев - 1

Зрелищна операция на жандармерия и полиция с 15 арестувани се проведе вчера в Гоце Делчев, операцията бе с цел респект на кримиконтингента и е насочена срещу битовата престъпност, пише Struma.com.

В късния следобед над 20 коли на жандармерията влязоха в града и предизвикаха истинска паника сред контингента.

Преди обяд вчера те пристигнаха пред полицията в Благоевград, което пък създаде и суматоха в областния център. Но акцията е била планирана за района на Гоце Делчев.

15 души бяха задържани, сред тях 4-има по конкретни престъпления, свързани с наркотици, останалите са за проверка на алиби и съпричастност към извършени престъпления. Икономически полицаи пък влязоха в магазини и откриха над 50 комплекта анцузи, използващи неправомерно чужда марка.

Подобна операция се проведе и в другите градове на областта. По непотвърдена информация подобни съвместни акции на жандармерия и полиция няма да спрат.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 град козлодуй

    31 0 Отговор
    смьрт на мутрите дильрите престьпниците

    Коментиран от #5

  • 2 Краси

    31 4 Отговор
    Тези ги хващат предизборно, а онези ги пускат следизборно... Кучетата лаят, кервана си върви...
  • 3 Morgoth

    28 3 Отговор
    Контингента по малките населени места трябва редовно да се респектира, за да не придобиват чувство за безнаказаност.
  • 4 ДДРОнег

    17 6 Отговор
    Плашат гаргите, може би само те им се връзват ... И к'во ще им направят съдиите - още утре са на свобода, голям респект ще им вдъхната, направо ще издъхнат ... Жалка работа ...
  • 5 С 1 дума за мвр😂😂

    22 3 Отговор

    До коментар #1 от "град козлодуй":

    Мвр кат най голямата организирана престъпна шайка
  • 6 Ха ха

    19 2 Отговор
    Вчера пътувах по предела,когато ме изпревариха.Повечето доста филми са изгледали,защото без специален режим на движение натискаха доста брутално трафика.Аз лично смятам,че стягат редиците за изборите.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 брях

    6 3 Отговор
    То си е упомената причината- за респект.А резултата ще нула.То и някои родители пребиват децата си за респект,ама те си остават същите хайванчета.

    Коментиран от #9

  • 9 Мордекай

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "брях":

    Респект са си я кръстили журналята , те обичат да респектират. По конкретни престъпления са задържани 4ма другите може и да са плява , ама нека ги ошамарят малко , лошо няма. Добре е когато имаме държава , хората обичат да я виждат , чувстват се по сигурни , браво, браво колкото по чести станат тия респекти , толкова по ще респектират , другото са ташаци на рояци и лайномети.
  • 10 стоян георгиев

    14 1 Отговор
    иззели 50 анцуга !!!!тия за 50 анцуга са били 200 км и не ги е срам да го обявят?големи полицаи еи големи!!!!интерсно що тия анцузи не са ги конфискували полицаите от гоце делчев?явно магазинерките са били много опасни и е имало риск да окажат съпротива!!!!
  • 11 Леле Мале

    2 1 Отговор
    МИИИРНО !Строй се и преброй се !
  • 12 А,де ...

    4 1 Отговор
    ''над 20 коли на жандармерията влязоха в града и предизвикаха истинска паника сред контингента''. Как ли ще се почувстват ''бандюгите'', когато към полицията и жандармерията /след 23-та/ се включи и авиацията.
  • 13 ГРОБ

    2 1 Отговор
    От европейските избори се видя че има тревожна тенденция в процентен ръст на гласовете за ДПС / предишния директор на ОД /. Нещата трябва да се регулират от сегашния директор на ОД.
    Иначе всичко си е едно и също.
  • 14 Кой68

    1 1 Отговор
    Рутинна хайка.....Ако има някой издирван-ок,а другите по-едно писменно обяснение или някой за 24 часа и после са свободни....ДАЙТЕ НА ХОРАТА РАБОТА И ДОСТОЙНО ЗАПЛАЩАНЕ.ДОСТОЕН ЖИВОТ.....
  • 15 гост

    1 0 Отговор
    Хванали 50 фълшиви анцуга и може би с 2-3 грама дрога...Страхотна операция само така Тикво удряй по кокошкарите...,че ония с тоновете са твой хора няма как приятели сте ,требва да се уважавате !!!
  • 16 Рум ман

    3 1 Отговор
    За съжаление гледаме само отрицателно на всяко нещо ,което се прави.Само преди 10 години ,ако някой си спомня ,мутрите бяха на мода.Беше време апашко ,идваха в магазина ти ,в бара ти ,в предприятието ти ,в къщите ви и рекетираха наред .И трепеха и изнудваха ,и отвличаха.Влизаха в заведение например и се чустваха като господари ,биеха без никой да може да им каже нещо!Хората умираха от страх да излязат вечер из града ,да се приберат от работа ,ако закъснеят! Може би това никой не го помни!Като гледам сега из парковете и улиците по градовете до късно се разхождат хората и са спокойни!Може би нещо все пак се прави!

    Коментиран от #17

  • 17 Емо

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Рум ман":

    Съдейки по писаното, ти преди 10 години си бил на 10, най-много на 15 години. Да знаеш, че никога не са биели наред всички по заведенията, а рядко биеха или се биеха без причина. Камо ли да причакват да бият тези, които се връщат късно от работа. Повече не ми се обяснява, че ми е смешно от писанията ти.