Last news in Fakti

14 Август, 2019 17:19 3 890 8

Жена извърши гнусна кражба от бургаско заведение

  • крадла-
  • пари-
  • лечение-
  • дете-
  • заведение

Крадлата задигала пари, предназначени за лечението на малко дете

Жена извърши гнусна кражба от бургаско заведение - 1

Изключително нагла и безскрупулна крадла, която без свян всяка вечер задигала системно средства от кутия за дарения, разположена в нощен клуб, е спипана от бургаската полиция, пише Флагман.бг.

49-годишната жена, която по лична карта живее в кв. "Ветрен", се появявала във заведението почти всяка вечер, след като свършат партитата и в обекта остане само нощния пазач, на кого тя била позната и правила компания.

В рамките на няколко дни бургазлийката грабила от кутията, докато персоналът и собствениците не забелязали, че парите рязко намаляват обема си.

„Върнахме камерите седмици назад. Служителките изгледаха няколко терабайта видеозаписи, което е доста трудоемко, за да стигнем до извършителя. Предадохме записите на полицията и те си свършиха професионално работата”, коментира собственикът на заведението Кристиян Киров.

Средствата, които дискотеката е събирала са били в помощ на малката Цвети, чиято борба с детската парализа успя да обедини както гражданите, така и бизнеса. Цвети е дъщеря на един от DJ, които работят в нощния клуб.

„Опитахме се да направим нещо добро, а стана една грозна и подла ситуация. В крайна сметка сумата е почти възстановена и най-важното е, че приключваме с щастлив край. Парите за скъпоструващото лечение в САЩ на малката Цвети са почти събрани”, допълни още Киров.

Тази вечер дискотеката организира още една благотворителна кампания, с която се надява крайната сума да бъде достигната.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОЛАТА ИСТИНА

    40 5 Отговор
    А защо държавата не се погрижи, за "своите" деца, а са нужни дарителски кампании ?
    Всеки, който стигне до отговора на този въпрос, вече се е озовал на Терминал 1-2

    Коментиран от #2

  • 2 Очевадната истина

    15 18 Отговор

    До коментар #1 от "ГОЛАТА ИСТИНА":

    А защо всички в тая държава укриват доходи и не си плащат реално данъците ? Защо всеки се стреми да излъже държавата, а истерично реве , като му се наложи държавата да му помага ? КОГАТО ИМА ЛОЯЛНОСТ И ТОЛЕРАНТНОСТ, ТОГАВА ВСИЧКИ ЩЕ ЖИВЕЕМ ПО ДОБРЕ !
  • 3 толерантен

    19 1 Отговор
    Безскруполни грабители грабят под прикритие на "приватизация", "концесия", "фалит", "ВЕИ", "усвояване на еврофондове", "интеграция на "ромите""...
  • 4 ВЯРВАЩ

    19 0 Отговор
    Гледайте да не я пуснат под гаранция и евентуално си пригответе бухалките. Иначе, който помага, Господ Бог в пъти му помага. Успех на Цвети! Утре е Успение Богородично, и бъдете сигурни, че Божията майка бди над чедата си. АМИН!
  • 5 Гост

    14 3 Отговор
    ако Цвети беше ф16 щяхме да му дадем 2 милиарда долара, веднага - на момента - ама той не може да лети и не е от Америка.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Кражбата е закодирана в ДНК на

    1 2 Отговор
    Питеците населяващи тези земи
  • 8 дявола

    10 0 Отговор
    Как нямат съвест някой хора не мисли ли тази (как да я нарека не знам)че утре може и нейна кутийка да е сложена за помощ.Като не можеш да помогнеш поне не пречи