20 Август, 2019 17:09 5 533 11

Кримигерой сътвори див екшън на автогарата в Шумен

  • автогара-
  • шумен

Задържаният престъпник ударил двама полицаи

Кримигерой сътвори див екшън на автогарата в Шумен - 1

Задържаха 47-годишен криминално проявен жител на село Белокопитово заплашвал с хладно оръжие жители на града в района на автогарата.

По време на арестуването му е оказал яростна съпротива и е нанесъл удари с крак в областта на корема и ребрата на полицейски служител. Това съобщиха от ОДМВР Шумен.

Около 22:30 часа в дежурната част на полицията е приет сигнал, че на автогарата в Шумен мъж държи демонстративно нож в ръката си и отправя закани към непознати. На място бил пратен полицейски екип, но не бил установен.

Дадено било описание на мъжа и е направен обход в района. На една от пейките на входа на Градската градина бил забелязан мъж със същото описание. Извършена му била проверка, по време на която от джоба на връхна дреха бил иззет нож. Отказал да даде документ са самоличност, започнал да отправя обиди към полицейските служители.

Оказал яростна съпротива по време на задържането, като нанесъл удар по коляното на единия полицай. Ритнал с крак другия в областта на корема и ребрата, правил опит и да ги хапе.

Задържаният е криминално проявен и осъждан многократно за грабежи, кражби, побой, проникване в чужди имоти през нощта, хулигански прояви - някои придружени със съпротива срещу орган на властта. В.В. е задържан за срок до 24 часа в РУ- Шумен.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Азз

    63 1 Отговор
    Бой в мазето на смени
  • 2 mi ta ka

    56 1 Отговор
    сега следва задържане под стража за 24 часа,,, после го пускат на свобода и той си продължава със престъпленията.... докато не убие някой или изнасили, признава се за виновен и лежи само 5 години в който с парите на данакоплатците ще яде и пие в затвора, сценария един и същ ве4е 20 години.
  • 3 ми та ка

    48 1 Отговор
    """""Публикувано във факти.бг: осъждан многократно за грабежи, кражби, побой, проникване в чужди имоти през нощта, хулигански прояв""""
    КАКВО ПРАВИ ТОЗИ ИЗРУД НА СВОБОДА!!! . Лошото е че не е единствения !!!
  • 4 Преброяване на бесните язовци

    39 2 Отговор
    Ако беше в Америка, сега попа щеше да го оплаква.
  • 5 Будалата

    21 5 Отговор
    То че е белажия тоз хубостник всекиму е ясно. Обаче какви са тез полицайчета бре? Полицай под 1.80м и 90 килограма няма място в Полицията. При задържане може да се използва сила на воля. А като щтракнат белезниците е якия лобут. Га види полицай мирно ще седи докато е жив. Ще изтрезнява на секундата. Та боя не оправя тръгнали по лош път, но много помага.

    Коментиран от #7

  • 6 Менгеле

    20 1 Отговор
    По времето на комунизма хранеха прасетата с такива и нямаше африканска чума даже.😂😉😉
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Будалата

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "Дрон.":

    Дай да назначим полицайчета по 1,60м и 50 килограма тогава. Кой де ги срешне бой.
  • 9 ХаХа🙈

    16 0 Отговор
    Ма моля ви се - не дискриминирайте “човека” ! Голяма работа 30 - 40 присъдки , с нож , ритал манекенчетата, по чудо не заколил някой !
    Ми пуснете го пак в парка , а след това пуснете и последният съдия /ка който му е дал поредното “условно “ да се порадва на свободата на тоз изрод !
  • 10 Цар плъх

    4 1 Отговор
    Ако не е циганин, жална му майка, ще го разкатаят........... Ако пък е - нормално, нищо толкова не е направило нашто момче...................
  • 11 ИВАН

    4 0 Отговор
    Малоумникът-крими не е виновен, а този който е сътворил тая система - от затвора да излизат тотални изроди, не работят, не учат, цял ден чалга и телевизия .. секс и наркотици