Last news in Fakti

26 Август, 2019 15:00 2 795 7

Хванаха мъж с наркотици, металотърсач и оръжие

  • наркотици-
  • металотърсач-
  • оръжие

Мъжът е криминално проявен, известен на органите на реда, наркозависим

Хванаха мъж с наркотици, металотърсач и оръжие - 1
Снимката е илюстративна

Дилър на наркотици е задържан от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик, съобщиха от полицията.

Действията на полицейските служители са проведени под наблюдението на прокурор от Окръжната прокуратура в Пазарджик. След проведени дейности в рамките на няколко месеца, криминалистите пристъпили към реализация на операцията.

При проверка в жилището на 40-годишен мъж от Пазарджик органите на реда открили около 84 грама суха листна маса, който при направения полеви наркотест реагирала положително на марихуана. Открити са още електронна везна, металдетектор, старинна монета, нерегистрирана пневматична пушка.

Мъжът е криминално проявен, известен на органите на реда, наркозависим. Извършвал е престъпната си дейност освен в областния град и в региона, като е разпространявал основно марихуана, амфетамин и метадон. Предстои да се установи и дали откритата пневматична пушка не е преработена за стрелба с малокалибрени боеприпаси.

Арестът на дилъра е удължен от прокурор със 72 часа. По-късно съдът е наложил и най-тежката мярка за неотклонение – „задържане под стража“. Продължават процесуалните действия за документиране на престъпната му дейност.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    11 1 Отговор
    Колко пъти ще ни "информирате" за едно и също нещо?! Проверявате ни дали "внимаваме в час"?! Е, сега поне заглавието е по-прилично, не както преди.
  • 2 Гост

    4 0 Отговор
    https://fakti.bg/krimi/404598-hvanaha-znakova-figura-ot-andargraunda-v-pazardjik

    Коментиран от #6

  • 3 Гошо Ескобарски

    8 0 Отговор
    Те са го пуснали и са го хванали втори път за да може този път по зрелищно да изглеждат нещата
  • 4 Гошо Ескобарски

    8 0 Отговор
    Днес видях един младеж с чисто нов мерцедес ес класа брабус май беше паркира и отиде в едно мОтренско кафе и се замислих...

    Коментиран от #5

  • 5 Хаджи хаджи Българин

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гошо Ескобарски":

    Това са плодовете на 21 век! Каквото подариш, това ще и изникне!
  • 6 Ххх

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Откога пневматичните пушки станаха оръжия ? Пък и колко време ти трябва или експертизи, за да разбереш дали може да поставиш само чашка или гилза за малокалибрено оръжие. Без да съм експерт мисля че ще се различават само с поглед.
  • 7 idioti ot fakti

    3 0 Отговор
    От всичко изброено само марихуаната е незаконна . Пневматичната пушка може и да не се регистрира ,а металдетекторът не е забранен . Вие от факти май плачете за едно делце да ви се спретне .