Last news in Fakti

5 Септември, 2019 22:01 2 920 12

Апаш ограби италианец на гарата в Пазарджик

  • обир-
  • гара-
  • пазарджик

71-годишният мъж чакал влак и бил нападнат в гръб от непознат мъж

Апаш ограби италианец на гарата в Пазарджик - 1

Арестуваха крадец в Пазарджик, обрал, италианец. Във вторник сутринта бил получен сигнал от италиански гражданин за това, че е бил нападнат от непознат в близост до Гара-Пазарджик.

71-годишният мъж чакал влак и бил нападнат в гръб от непознат мъж. Той го привел в безпомощно състояние и отмъкнал мобилния му телефон.

След разследване, полицаите установили, че извършител е стар техен познайник - 47-годишен мъж от пазарджишкото село Сарая.

Мъжът е криминално проявен, преди няколко месеца е изтърпял ефективна присъда отново за грабеж. Той е задържан в ареста на РУ-Пазарджик за срок от 24 часа.

Действията по досъдебното производство продължават под ръководството на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1360

    30 1 Отговор
    В МОМЕНТА ИЗРАСТВАТ ЕДНИ МИЛИОН РОМСКИ ТИНЕЙДЖЪРА, И ТУКА Е РАЗКОВНИЧЕТО, ЗАЩОТО ТЕ ВЕЧЕ ЗАЧЕВАТ НОВИТЕ РОЖБИЧКИ, А ОТ 1 МИЛИОН СЛЕД 10 ГОДИНИ СА ОЩЕ 5-6 МИЛИОНА + НАЛИЧНИТЕ / ПО-ВЪЗРАСТНИ/ ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е САМО ТОЗИ МИЛИОН АМИ ПРОГРЕСИЯТА С КОЯТО СЕ РАЗМНОЖАВАТ ! ! ! САМО ПЪЛЕН ИДИОТ НЕ БИ СИ ДАЛ СМЕТКА КАКВО ОЗНАЧАВАТ ТОВА

    Коментиран от #4

  • 2 Ужаст

    3 5 Отговор
    Ха-ха-ха! Гара Сливен - Пази багажа! Това е най атрактивно озаглавената тема, откак шетам по форомите! Поздравления! ,,О"- то е за фонетика!

    Коментиран от #5

  • 3 Дедо Вангьо

    15 0 Отговор
    Точно затова Кратуната трябва да падне в калта.
  • 4 Ххх

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "1360":

    Напълно си прав. Но за съжаление сме нация с определено преобладаващ идиотски процент. По принцип проблемите с циганите са много тежки и не са от вчера. И по точно много тежка битова престъпност, висока раждаемост и източване на социалните фондове на държавата с различни плащания към тях - детски надбавки, социални помощи, фалшиви инвалидни пенсии. И тези проблеми се генерират основно от маргинализиранита част от тях - тези от гетата. И по всички тези проблеми е необходима целенасочена държавна политика и твърди мерки. Единствено от ВМРО в някаква степен са обърнати към тези проблеми, те нали извадиха и една програма по проблемите с циганите. Само че на ВМРО проблемите са че управлява с Борисов и ГЕРБ от една страна, и че за тях материалното облагодетелстване от властта е значително по - важно от това да свършат нещо реално по тези проблеми. А да управляваш с Борисов и да свършиш нещо реално по тези проблеми са две взаимно изключващи се неща. Борисов многократно е доказвал, че тези проблеми са му през ... Бих казал и БСП не са съществено различни. Така наречените системни партии или партиите на статуквото. А тях кой ги избира ? Т. е. аз говоря, че на Борисов тия проблеми са му през ... а тия, които гласуват за него, на тях не са ли им също през... Защото сме си нация от егоисти, еснафи и конформисти с малки изключения. Ако проблемите ги касаят лично, вълнуват се, искат мерки. Ама ако касаят други, слабо ги интересува. И затова ще продължават да ни управляв
  • 5 Припомнящ

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "Ужаст":

    А "Т" в УЖАСТ за какво е? Научете го този български език бе, да му се не види!
  • 6 Циганин ограби

    13 1 Отговор
    Италианец.... На гарата..... Точка
  • 7 Българин ограбва италианец...

    5 2 Отговор
    Не, че и обратното не е възможно....
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Паток

    3 6 Отговор
    Порядъчните италианци си стоят в Италия, не бръмчат в околностите на (пази Боже), пазарджишката гара!

    Коментиран от #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Кочо

    3 3 Отговор
    Пак гласуваите за гроб и техните сателити и ще става по злеее.
  • 12 Ввв

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Паток":

    Пази Боже в БГ,не само в Пазарджик!!!