11 Септември, 2019 15:30 8 056 19

Двама катастрофираха, избягаха и пребиха сервитьор

  • бяла слатина-
  • побой

На мястото бил изпратен допълнителен патрул от районното полицейско управление в града

Двама катастрофираха, избягаха и пребиха сервитьор - 1
Снимката е илюстративна

Двама мъже, катастрофирали, избягали и пребили сервитьор в Бяла Слатина, бяха изправени на подсъдимата скамейка. Зрелищният екшън се разиграл още на 10 май 2017 година, но наказанието си двамата мъже получили едва преди дни в районния съд в Бяла Слатина.

А.В. и П.П. разиграли сцени като от филм. Жителите на града първо станали свидетели на катастрофа, а след това и на последвал побой, съобщи "Булнюз".

Всичко започнало към 18 часа, когато в полицията бил получен сигнал за катастрофирала кола в бордюр на улица в Бяла Слатина.

На мястото бил изпратен полицейски екип, който заварил лек автомобил „БМВ”, но в него и в близост до мястото нямало никого. В същия момент изненадващо от близкото питейно заведение излезли няколко човека, които викали за помощ. Ченгетата веднага се втурнали към барчето, където открили участниците в катастрофата. Картинката, която заварили униформените обаче била потресаваща - катастрофиралите тъкмо били набили сервитьор в заведението. Полицаите се опитали да установят самоличността на биячите, но те станали още по-буйни и дори започнали да блъскат служителите на реда.

На мястото бил изпратен допълнителен патрул от районното полицейско управление в града. Те за кратко успели да усмирят буйстващите бабаити и да установят самоличността им. Това били 41-годишният П.П. и 47-годишният А.В., местни жители. При задържането им те отново оказали съпротива и дори отправяли закани, заплахи и псувни към полицаите. Двамата били приведени в районното управление на Бяла Слатина и задържани за срок от 24 часа.

В съда мъжете сключили споразумение с държавното обвинение, като се признали за виновни в повдигнатите обвинения. Наказанието за П.П. и А.В. е глоба в размер на по 250 лева, както и пробация за всеки един в срок от по половин година. Двамата ще трябва да си поделят и разноските по делото в размер на 215 лева.

Определението е окончателно.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахото

    81 1 Отговор
    Следващия път- промоция, 125лв гпоба и пробация 3 месеца.

    Коментиран от #2

  • 2 Johansson

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "Хахото":

    Само,че минима на промоцията е 6 месеца.
  • 3 СвръхАз

    32 0 Отговор
    Определението е окончателно!
    Смяятай!!!
  • 4 Гост

    40 0 Отговор
    и какво е било сложното за да се наложи 2 години да се точи делото?
    това се налага точно за седмица след като изтрезнеят.
  • 5 Ачо Чалгарчето

    50 0 Отговор
    Катастрофирал на бордюра лек автомобил БМВ, касетофона дънел чалгата на Кондьо - Доко доко, пребили сервитьора и като решили да им вземат отпечатъци се оказало, че кожата на палците им е свалена от щракане на чалга... Мила Родино...
  • 6 ДДДД

    37 0 Отговор
    хаххахаах че аз мога да плащам 500лв всеки ден да ходим да бием и тормозим хората... 500лв днешно време не са пари, вие сериозни ли стЕ?!?!?!?!?!?
  • 7 Цар Плъх

    33 0 Отговор
    Време е вече да запишат в служебните задължения на полицаите - безропотно да търпят ритане, блъксане, шамари и откровен побой от циганите, но ако българин се обърне към тях с : Извинявай, старши... да бъде веднага арестуван и саден за обида, дребно хулиганство, а ако са двама, да идва Гешев и да ги "произвежда" в престъпна група...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Мила родна картинка

    30 0 Отговор
    Смешната Държава и смешния съд в действие:-)
  • 10 отегчен

    20 2 Отговор
    Абе какъв допълнителен патрул ще ми пращате бе вие луди ли сте ??? Почвате ги с гумени патрони ,после на земята с белезници и в районното бой до посиране и следва по килийте !!! С двама олигофрена да не могат 2-ма полицай да се справят !!! Къде не станах един полицай да ви покажа как се прави !!!
  • 11 аааааааааааааа

    11 0 Отговор
    Ей това е тъпанарско Глобяване ………...Утре тия утрепки пак ще си правят тяхното ..цццццц
  • 12 Дочо Узунов

    2 1 Отговор
    Селяндурски изцепки от Мюзевирско!
  • 13 МЕХО

    11 1 Отговор
    Е да беше "лошия" Живков пияни ли, псувни ли товарат ги в патрулката и в РПУ то бой, ако много знаят още бой утре сутринта гола глава у тухларната 15 дена гърби яко и като излязат нека пак да се напият

    Коментиран от #16

  • 14 Съдебната система

    5 0 Отговор
    Две години и повече да наложи наказание за елементарно престъпление.
  • 15 Ахмат Сила

    7 0 Отговор
    Това не е наказание а награда ,че чак окончателно пфу.
  • 16 Митко

    5 0 Отговор

    До коментар #13 от "МЕХО":

    Точно така! Да има някаква полза от тия кърлежи. Иначе в затвора само ще ги храним.
  • 17 мераклия

    10 0 Отговор
    Ако пребия боко тиквата дали ще ме глобят 250лв и ще ми дадат половин година пробация?
  • 18 не разбрал

    5 0 Отговор
    А случайно да са с мургава кожа и кипърски книжки?
  • 19 ЧИчо Том

    2 0 Отговор
    Без глоба и пробация ,Кастрация !!