7 Октомври, 2019 12:29 2 423 18

Крадец обра неподвижна жена, взе ѝ възглавницата

  • крадец-
  • неподвижна жена-
  • вълчедръм

В калъфката жената била скрила 800 лева – всичките ѝ спестявания, включително тези за предстояща операция и ново легло

Крадец обра неподвижна жена, взе ѝ възглавницата - 1

Безжалостен крадец обра неподвижна жена от Вълчедръм. Извергът взел дори и възглавницата ѝ. Пред Нова телевизия потърпевшата Златка сподели, че би дала всичко, което си поиска.

„Не е човешко това! Иди да крадеш от богатите, а не от такива като мен… А и защо ще крадеш? Поискай си, всеки ще ти даде“, казва тя.

Със зов за помощ самотната болна жена се обърнала към екипа на Нова телевизия. Тя е останала без спестяванията си, след кражбата. Обирджията влязъл в дома ѝ през нощта. След седмица отново се върнал и този път откраднал всичко, което било пред очите му.

60-годишната жена се събудила, защото чула, че лаят кучетата навън. Изведнъж лампата угасната и Златка усетила как някой издърпва възглавницата изпод главата ѝ. В калъфката жената била скрила 800 лева – всичките ѝ спестявания, включително тези за предстояща операция и ново легло. Взели ѝ и телефона.

Преди дни, посред бях ден, Златка отново чула шум в съседната стая. Помислила си, че е жената, която ѝ помага. Но видяла как крадец влиза в дома ѝ. Не го познала. Той отмъкнал миксер, пасатор, посуда. Жената съжалява най-много за задигнатите пари, защото с част от тях искала да плати операция, която давала надежда отново да е на крака.

Жената работила като счетоводител и учител, няма семейство. В момента за нея се грижи личен асистент по няколко часа на ден. През останалото време е сама.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям бяс

    39 2 Отговор
    За тенекета и асфалт има, а за адекватна социална политика за възрастните и самотни хора– няма! Като толкова гледате км Ей Сей и чичо Сам, защо не вземете пример за социалната политика и грижата за хората. Жената няма пари дза операция, защо не ги отпуснете от бюджета и да я настаните в подобаващ дом, където ще се грижат за нея? Няма, защото има за глупости и простотии!

    Коментиран от #8

  • 2 Ventura

    43 1 Отговор
    На такъв, ръцете до раменете да се режат, за да неможе и до тоалетна да ходи сам.

    Коментиран от #4

  • 3 Преброяване на бесните язовци

    39 1 Отговор
    Това животно не заслужава да живее. Това е един гнусен, долен, мръсен паразит. И 100000000% съм сигурен, че е МАНГАЛ. До кога ще ги търпим???
  • 4 гост

    21 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ventura":

    И какво, ще подаде молба и ще му назначат личен асистент на разноски от моите и твоите данъци ли? Не. Такива трябва да получават присъди в полза на обществото, което ще рече труд и продукция, която той прави със собствените си ръце в полза на всички останали изрядни данъкоплатци. Едни 20г. в строитеството на пътища, почистване на канавки, преливници и септични ями ще му дойдат добре. Затворническо общежитие и ежедневна работа, кое му е лошото на такова наказание? Защото точно тези същества са в отлична физическа форма, имат добри физически гени, макар че са ощетени откъм умствени и морални такива.
  • 5 Селянин без колело

    26 1 Отговор
    Последните 30 години, Северозапада беше низгвернат от управляващите. Наложен бе геноцид, а платените тролове наричаха хората там "каскети", "комунисти", "пияндурници" и какво ли не.
    Там къщи не останаха, камо ли хора! Бедност, нищета, студ и пълна абдикация на властите. Къщите се заселиха с незаконно пребиваващи роми на тумби.
    Нека сега позная, че крадецът е бил ром, на който нищо няма да му се случи. Ако го хванат, някой като онзи, взривения адвокат ще го измъкне след като му се плати добре от БХК.
    А, сега ми плачете за адвоката. Кажете ми колко са пострадали и комшиите му (също адвокати и ЧСИ).
    Не, не ми е жал за тях! Жал ми е за тая женица, дето цял живот се е трудила честно, а сега е изоставена от държавата на която е плащала дамъци и осигуровки!
    Не съм вярващ много, но се моля- Дано има Бог и да раздаде справедливост, защото не виждам от друго място това да се случи!

    Коментиран от #7

  • 6 Васил

    12 2 Отговор
    По вероятно да е бил от мургавият електорат на Герб
  • 7 Северо Не Пропаднал

    8 0 Отговор

    До коментар #5 от "Селянин без колело":

    Напълно си прав за Северозапада. Нарочен за бунтовен комунистически край, беше пратен в пета глуха. Сега се прави нещо, на само за градове и общини, които гледат башицата в устата, та дано падне някоя капчица мед и за тях. Що се отнася за болнота ограбена жена, напълно те подкрепям, но за пострадалите от взрива не съм на твоето мнение– защо за отмъщение на един да пострадат всички? Явно си запознат какви хора живеят там, но е имало и деца, пък и това не е начин за уреждане на взаимоотношения, въпреки всичко.
  • 8 Гоуст

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Голям бяс":

    Как може да сравняваш инфраструктурата(нещо, без което никоя икономика няма бъдеще) с парите за социално слаби хора? Да беше казал бонусите за добре свършена работа, които ще си раздадат, да идат за такива хора... Или за хора тип биячи, които ще намират крадците

    Коментиран от #11

  • 9 Жена

    5 0 Отговор
    Е в тая държава няма вече капка срам и морал и милост.
  • 10 Михаил

    4 1 Отговор
    Някой знае ли как може да хомагвем на тази жена

    Коментиран от #16

  • 11 Голям бяс

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "Гоуст":

    Каква инфраструктура като хора няма да останат? Каква икономика, като тази жена е работила честно и е внасяла пари в хазната? За да има икономика, трябва да има хора, нали? И за тези хора трябва да се осигурява среда за нормален живот. Едва дали на женицата ѝ пука за самолети, нито ще тръгне да дрифти по магистралата, но са ѝ откраднали последните пари, има нужда от лечение и грижа, а докато е работела е била изряден данъкоплатец, нали?

    Коментиран от #12

  • 12 СссереМ

    0 5 Отговор

    До коментар #11 от "Голям бяс":

    Ей трол неумит,да траеш че.....

    Коментиран от #13

  • 13 Голям бяс

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "СссереМ":

    Ако има трол, обезателно си ти! Имам право и изказвам личното си мнение. Като не ти харесва– не влизай в сайта и не коментирай! Демокрация и свобода на словото, нали така?
  • 14 Дедо

    7 0 Отговор
    Докато не започнем да ги закачане по стълбовете няма да се спрат...
  • 15 Ужас....

    4 0 Отговор
    Грях му на душата на тоя пумияр !!!!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Кико

    2 0 Отговор
    Не казвай че си сама, ще дойде Начо и ще ти вземе и душата( и нея ще я продаде)!
  • 18 анализатор

    4 0 Отговор
    Този който го е направил е пълен ИЗРОД! !!!! Жалко е че се е родил на тази земя! !!