Last news in Fakti

7 Октомври, 2019 13:23 9 349 10

Охранител преби клиент в нощен клуб в Шумен

  • шумен-
  • нощен клуб-
  • заведение-
  • побой

38-годишният извършител е бил арестуван за 24 часа

Охранител преби клиент в нощен клуб в Шумен - 1
Илюстративна снимка

Досъдебно производство за хулиганство е образувано след сигнал за побой над клиент на заведение в Шумен. Сигналът бил получен малко след 04:00 часа на 6 октомври. На мястото бил пратен полицейски екип.

Установено било, че охранител на заведението нанесъл побой на 32-годишен местен жител. Откаран бил за преглед в болницата, оставен е за наблюдение.

Установена е била и самоличността на извършителя 38-годишен шуменец. Задържан е бил за срок до 24 часа в полицейското управление.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    28 14 Отговор
    Ако е пиян и буйства , да го гали ли.
  • 2 Иванчо

    51 9 Отговор
    Общоизвестен факт е, че охранителите по дискотеките си мислят, че могат да правят всички, каквото си поискат. Вярно, че повечето посетители, като се напият, не знаят какво се случва, но е вярно и че тия охранени батки си избиват комплексите при всеки повод.
  • 3 Бандюга

    57 2 Отговор
    Без подробности няма как да знаем кой крив, кой прав. Има нагли клиенти, употребили алкохол, дрога икоквото друго се сетите, които си мислят, че щом като си плащат, всичко им е позволено. Има и охранители, които живеят още в мутренските времена и се правят на велики.
  • 4 шуменец

    47 4 Отговор
    Нали ги знаем тия охрани. Скачат на деца, на момчета с хубави приятелки, на момчета, които поръчват хубаво уиски и т.н.
    А като видят някой по - атлетичен и хоп викат останалата охрана.
    Лично аз съм виждал охранителите как бягат като дойдат някой момчета от околните села. Те нито на фитнес ходят, нито нищо, просто ядат естествена храна, за разлика от охраните дето се боцкат. И така отнасят пердаха.
  • 5 Георги

    32 1 Отговор
    Ами какво да прави,толкова му е акъла,толкова е учил/най-много да е със средно/. Не,че искам да обиждам,но един обучен охранител ще се опита да предотврати скандал и в краен случай, при самоотбрана или за да защити друг човек, ще прибегне до юмруци.
  • 6 NikNay

    20 1 Отговор
    Много гръмка титла да един обикновен нискочелест бияч !
  • 7 Xa xa xa

    22 1 Отговор
    Всичките ми приятели охрана са филм само наркотици и пиене на смяна утрепки до 1.... свестен човек да работи охрана не познавам
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 gost

    4 0 Отговор
    За сравнение в Сингапур , този охранител щеше да копае камъни , заведението затворено , собственика изгонен от острова.Бях свидетел как охрана побутна австралиец да не ходи натам , който позвъня по тел на спешен номер и няма 5 мин полицаите дойдоха и охранителя го нямаше повече в заведението. След това на чаша бира клиента ми обясни как се процедира тука и у тях.А аз му разказах как е у нас и той дълго недоумяваше .
  • 10 Тцтц

    1 0 Отговор
    Неделята през нощта охрана заведение..
    Дали не е оново (долнопробно циганско заведение на центъра ) :Д