Last news in Fakti

10 Октомври, 2019 16:46 2 313 8

Край София заловиха затворник, издирван от над година

  • железница-
  • издирван-
  • затвор

41-годишният имотен измамник ще бъде приведен в Централния софийски затвор

Край София заловиха затворник, издирван от над година - 1
Снимка: БГНЕС

41-годишен мъж, обявен за общодържавно издирване, е бил установен и задържан при операция на сектор „Издирване“ - ГДНП, съобщиа от пресцентъра на МВР.

На 10 октомври мъжът с постоянен адрес в гр. Мелник, бил спрян за проверка близо до туристически обект в с. Железница, Софийско. Криминалистите установили, че за него има заповед за издирване от средата на миналата година във връзка с изпълнение на влязла в сила присъда от две години и половина лишаване от свобода, за извършени имотни измами.

По случая е уведомена Районна прокуратура - Петрич. Мъжът ще бъде приведен в Софийския централен затвор.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мислещ

    4 1 Отговор
    Според статията, досега не е бил в затвора, така че не е "затворник"
  • 2 Абе не виждате ли

    6 1 Отговор
    Че това е бушон. Сам ли е правел имотни измами. Без нотариус без съучастници и т.н.
  • 3 Водолей

    3 0 Отговор
    Такива имотни измамници има много,въпросът е,че не ги ловят навреме и потърпевшите много страдат!
  • 4 Ynd

    5 0 Отговор
    Интересно дали сега ще му удължат присъдата или ще преспаднат това време?!?
  • 5 Тия които правят оценки

    4 0 Отговор
    На автомобилите са най големите измамници и измети
  • 6 ЗАЛОВИЛИ СА ГО..

    4 0 Отговор
    И КАК СА ГО ЗАЛОВИЛИ? АМИ ТОЙ ИМ СЕ Е НАТРЕСЪЛ БЕЗ ДА ИСКА И ПО СЛУЧАЙНОСТ СА ГО ПРОВЕРИЛИ...ОТ СТАТИЯТА ИЗЛИЗА ЧЕ ЕДВА ЛИ НЕ СА ГО ТЪРСИЛИ С БАСКЕРВИЛСКОТО КУЧЕ ПОД ДЪРВО И КАМЪК..НО НАКРАЯ СА ГО ГЕПИЛИ ЗА ШЛИФЕРА ПО ЕДНА ГОЛЯМА СЛУЧАЙНОСТ...ГОЛЯМ РЕСУРС СА ИЗХАБИЛИ НЯМА ЩО...
  • 7 Наблюдател

    1 0 Отговор
    Щом има влязла в сила присъда лишаване от свобода , но не са го прибрали веднага а са чакали сам да се яви , той се води на отчет в затвора от датата когато трябва да влезе. Ами като е избягал сега една присъда още , ама на да ли..... Въпросът е защо не са го превели веднага,,, както с много други.... От съдът с багажа, конвоя и хоп в затвора.
  • 8 Антонн

    1 0 Отговор
    Защо говорят глупости "като кажат" издирван все едно го търсят по 24ч.А те си живеят нормално но не на адреса по лична карта,и не се крият.Този е заловен чисто случайно,или по сигнал или при проверка.Поне малко старание като в дивия запад,да разлепват брошури със снимки.Така хората ще знаят че този се издирва,или може с години да се разминават с него по улицата.
    И от къде да знаят че го издирват?