Last news in Fakti

12 Октомври, 2019 22:00 8 116 48

Ученичка рита полицаи в слабините, нарече ги "смешници"

  • ученичка-
  • полицаи-
  • слабини-
  • пловдив

Момичето било спряно зад волана на малко фиатче

Ученичка рита полицаи в слабините, нарече ги "смешници" - 1

100 лева глоба ще трябва да заплати млада дама, която преди месец си спретнала пълен цирк с полицаи в пловдивския район "Южен", съобщи Plovdiv24.bg.

Момичето, което все още ходи на училище, било спряно зад волана на малко фиатче, отказало да представи документи, а после се нахвърлило да рита униформените в слабините. Не простила и на патрулката, която също изяла няколко ритника. Всичко това било гарнирано с псувни и обиди.

Екшънът се разиграл малко след 3,00 часа през нощта на 8 септември. Тогава двама униформени от Първо РУ спрели за проверка фиата, който управлявало момичето. Поискали ѝ шофьорската книжка за проверка, а тя отговорила, че няма такава – заявила, че нямало да кара повече, а зад волана щял да седне нейният приятел, който бил на пасажерското място.

Ченгетата тръгнали към патрулката. В този момент момичето се обърнало към единия униформен с думите "Какво ме гледаш бе, смешник, много ли ти е забавно?“. Служителите под пагон веднага се върнали към фиата и поискали личната карта на нарушителката, на което тя отговорила: "Какви сте вие бе, че да ви представям лична карта?“.

Последвало разпореждане спрямо момичето да слезе от автомобила. Тя го направила и веднага изритала единия от униформените в слабините. Въпреки молбите на полицаите, тя продължавала да рита и тях, и патрулката, която била паркирана в съседство. Наложило се да ѝ поставят белезници.

Момичето било закарано в Първо РУ, където ѝ съставили акт по указа за борба с дребното хулиганство. По-късно тя била изправена пред съда.

Магистратите взели предвид факта, че момичето е непълнолетно и все още ходи на училище. Това говорело за социална незрялост и липса на житейски опит, младежка импулсивност и за човек, който все още търси мястото си в живота. Тъй като имала чисто съдебно минало и съжалила за стореното, наказанието ѝ е само 100 лева глоба. Решението подлежи на обжалване и протест пред Окръжния съд.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    101 4 Отговор
    Нали приеха закон, че ако посегнеш на ушев плащаш 2000лв глоба?
  • 2 доган

    124 9 Отговор
    В слабините ли?? Ако беше някъде в друга държава щяха да я чу+ат и отпред и отзад и после да я гръмнат наглата дрисла.
  • 3 Кой68

    85 2 Отговор
    И????Щом още от ученическата скамейка е започнала...Знам сега ще почне едно оплюване и цветни изрази но недай си една такава ученичка ви бутне или се спре във вашата кола-друга песен ще се пее.......
  • 4 Йосарян

    58 12 Отговор
    На ви полюция! С 1 пикла не могат да се справят. Плащаме им да фо ядът! Брао.

    Коментиран от #11

  • 5 Диамантената ръка

    76 7 Отговор
    И полицаите и съдията в случая за нищо не стават...
  • 6 Даа

    15 5 Отговор
    А не са ли?
  • 7 Факт

    28 58 Отговор
    Ако бяха спрели някой бандит щяха да му се кланят,а иначе с обикновените хора се подиграват!найстина са смешници.

    Коментиран от #25, #45

  • 8 Къде са

    82 2 Отговор
    Родителите на това момиче, и как може да го пуснат в 3:00 ч. сутринта даже е шофирало. Трябваше да я задържат за 24 ч. да и дойде акъла. Представям си я след 5 г. на какво ще прилича с това държане. Възпитанието и е нулево и затова са виновни родителите.
  • 9 Льольо

    81 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Това говорело за социална незрялост и липса на житейски опит, младежка импулсивност и за човек, който все още търси мястото си в живота" - Да бе,... но това говори за падение на личността и на съдебните институции и незачитане на правила и закони. Добър пример за останалите малоумници, дето ще се правят на интересни пред органите на реда. От такива младежи нищо хубаво не се очаква.... Що не вземе да засади няколко дръвчета или да почисти парка, в тази посока да и избие импулсивността и намиране на мястото?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 плевен

    19 1 Отговор

    До коментар #4 от "Йосарян":

    Тярбвало е да й извият врата. И после? За нея 100 лв. глоба, а полицаите- уволнени. Аз бих я почерпил една ракия, и да й пожелая лек път. Сега е така.
  • 12 Асан

    8 0 Отговор
    Малко полско фиатче 126 е била няма проблем там си недосегаем
  • 13 Загрижен

    77 0 Отговор
    В България:Родителите имат само претенции.
    Учениците имат само права.
    Учителите и полицаите имат само задължения.
    Депотати и чиновници те са безполезни.
    Е,това сме ние в тази умираща държава,а какви мечти имахме....!!!
  • 14 Абе майните

    46 2 Отговор
    да не им е наръсен града с радиационен прах? Кво става там, те и по комунизма не бяха в ред, ама сега изчерпаха нацяло! Жалко че полицая не и е вкарал един крак в най-милото, да и трепти клитора един месец!
  • 15 Голем смях

    58 1 Отговор
    Е,то голям кеф бе.За 100 лв. риташ в топките ченгета и за разтоварване ги псуваш.На това се казва полицейски туризъм.Може да идват чужденци да ритат нашите ченгета в ташунките.То в техните държави такъв лукс не може да има.А в мръсните САЩ ще си покойник .Там не ги интересува ,че си социално незрял.Там законите са други,че даже и си имат смъртни присъди.
  • 16 Eee

    38 2 Отговор
    Интернета не прощава.Това е само началото на промитите мозъци.
  • 17 Загрижена

    46 1 Отговор
    И като "съзре социално",дали ще застреля някой полицай?
    Можем само да гадаем.....!
  • 18 Да бе

    41 2 Отговор
    Много еффтино се е отървала за такава наглост. Ученичката сигурно ще да е щерка на някой наш човек - я партиен другар, я милиционер, я съдия, я някой бизнесмен-спонсор...
  • 19 А кога им е свирила

    13 0 Отговор
    Преди или след?
  • 20 Гнида

    21 1 Отговор
    Ченгетата са жертви на такива хулигани , сигани и мутри ! Ето затова не правят компромис с нас редовите ! Тука е като жунглата , по-силния побеждава ....

    Коментиран от #43

  • 21 Бай Шиле

    17 1 Отговор
    Предлагам да се създаде ценоразпис за нападение срещу полицай: ритник 100 лв,кроше в лицето 100,50 ст и т.н. Ценоразписът да се консултира с този на полицията в САЩ,Китай и Русия.
  • 22 no name no face no number

    17 0 Отговор
    ку ите в днешно време все минават метър, затова и зачестиха техните убийства визирам вече завършените к...ви и тва ще стане същото
  • 23 Български По Хелзинкски Комитет

    38 1 Отговор
    Тази утре тати и мама ще я пратят да учи в бръшляновите университети в Лондон,Мондон.Като се върне ще стане депутатка и ще ни чете морал.Честито.
  • 24 Фак на тия факти

    4 8 Отговор
    Най добрата новина от доста време насам! А,C,A,B
  • 25 Дългия

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Факт":

    Що не вземеш да обясниш, с какво се подиграват в случая? Или само сереш големи а?
  • 26 БНСРП

    24 1 Отговор
    Европа Деградира кво става с културата на света. Та нали тя е в Европа а в Америка са Парите.Абе хора що не ударите униформен в Русия, САЩ кво ще стане тогава. В Европа ако детето ти се разреве защото не си му купил играчка ще те съдят. Не ги интересува, че в момента нямаш пари - казват ще вземеш заеме и ще му купиш.Видях го в Испания пиклата се разрева, че ни и купиха играчката и се пльосна на средата на пътя на пешеходната пътека и какво стана? Майката отиде изтегли пари от банкомата и и купи защото иначе в Гейска Европа ще ти вземат детето. Накъде отива шибания свят? Трябва ни НОВ ХИТЛЕР ИЛИ МУСОЛИНИ, а може и СТАЛИН.
  • 27 Ха ха

    15 2 Отговор
    Щото е щерка на някой от колегите и е била само леко почерпена ... И се е случило в циганската махала, където живее ... Ха ха
  • 28 Ужас

    13 0 Отговор
    Спокойно тя ще си намери мястото в живота. Като уцели бивш полицай гледай какъв бой ще и тегли. Все пак тя ще бъде жертва на домашно насилие и ще пуска жалби ама полицаите няма да дойдат да и помогнат. Защото те подкрепят насилието над жени в дома. Затова че да внимава къде ще си намери това място защото може да и се сбъдне но помощ няма да има.
  • 29 Отвратен

    20 0 Отговор
    Нали имаше случай с една пача,пак от Филибето,която би едно момиче в кръчмата и след това караше джипка дрогирана и пияна!Та напомням, че тогава нищо не направиха и сега се появи друга пача-последователка!Скоро ще бъдат на всяко кръстовище в Пловдив!
  • 30 Бате

    16 0 Отговор
    100лв????И кой са тези магистрати издали тази смешна присъда? На тази (ученичка) бъдещето й вече е ясно, но тези магистрати? бате са явно за незабавно уволнение ако не й за нещо друго?
  • 31 Бате

    17 0 Отговор
    Бездействието и неадекватните присъди издавани от тези (магистрати) в момента са най голямата заплаха за бъдещето на България
  • 32 Консервативен

    20 2 Отговор
    "Въпреки молбите на полицаите, тя продължавала да рита и тях, и патрулката..."

    А стига бе! Така ли действат вече полицаите спрямо побеснелите утайки на обществото - молят им се?! Вместо да набият на кифлата един як шамар, та да се напикае и кротне като овчица...
  • 33 да,бе

    2 4 Отговор
    Да, да,да !Абе,що ме правите на гламав с подобна статия!? Аз ли незнам, колко струват нашите катаджии!???Ако си, бе дала чинно стотарка ,въпросната нямаше да попадне в бюлетина!?Рапорт даден, рапорт приет!Ъъъъъ рапорт ли!???За рушвет казвам:-даден и приет!Ама в случая не е даден!Та затова са воплите, и данданите !
  • 34 Опел Астра

    10 0 Отговор
    Не е попаднала на мен. На младото хубаво момиче, щяха да и уредеят 15-зъба от устенцата, та като ги прави при зъболекаря, да си мисли за мен и за държаноето. Даже трябва и да ми се радва и да ми благодари. Защото в Америка, да и беха разкрасили физиономията с олово.Ма нали там е демокрация, значи и тук трябва да е демокрация.
  • 35 Браво

    4 0 Отговор
    Тая 6 месеца школа и да заминава при Баретите за да не трябва Тя да се “моли “да не и ритат топките,да я направят полицай че май най “мъжки “ се е държала !И то пак добре че някой не е завършил в болница - “ухапан”!
    А до наказанието - 100 лева глоба ???
    Ми те направо са я “Разбили” бе , а що не например 13 лева и едно пакетче семки ?
  • 36 Табаков

    10 0 Отговор
    Как ще риташ полицай? И ще се държиш грубо? В България Законът е нефелен,затова е така. Тази мома ако е в западна държава дали ще посмее да обижда и да рита?Ще яде бой и глоби та пушек ще се вдига.
  • 37 Вас

    2 1 Отговор
    Откъде да плати повече от 100 лева нали е ученичка,стипендиите са много ниски.
  • 38 смешни глоби

    9 0 Отговор
    Значи 100 лева само за каране без книжка, употреба на алкохол и наркотици, нападение на униформен полицай. Е няма такава сбъркана система, мотивираща престъпниците.
  • 39 гост

    9 0 Отговор
    По-скоро 6 месеца престой в затворническо общежитие, 2х.лв глоба и 100 часа общественно-полезен труд. По-справедливо ми се вижда отколкото 100лв глоба за нападение над униформено лице. Съдията се е подиграл на МВР.
  • 40 Бай Шиле

    5 0 Отговор
    А кои са родителите на девойката ? 1000% дете на магистрат или високо в йерархията стоящ човек! ТВУ и обществено полезен труд от 100 часа! Очаквам да прочета нещо за родителите на тази пикла!?!
  • 41 Антони Лазаров

    2 0 Отговор
    Ехеееее....как сто кинта бе ...ми така кажете ,мале ше им пръсна ташаците от шутове хахахах
  • 42 Bubbles

    0 0 Отговор
    В Бойчиновци да й се порадват лилавите!
  • 43 Аууу

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Гнида":

    Ами що са жертви?
    Щот така им е заповядано не гласно.
    Трайте си особено ако са от малцинствата.
    И те станаха статистиииии.
    И за това сме на това дередже.
  • 44 дончев

    0 0 Отговор
    Не се заблуждавайте... ако се намери видео запис ще се окаже че съвсем не е така това е полицейска практика да се приписват престъпления и прокуратурата е с тях.... Помните ли човека от Варна? Ами случая с момчето и момичето в София.....???
  • 45 gvdff

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Факт":

    Да, и то за едни 50-100лв. За същите пари дори проститутките не са толкова мили.
    В случая обаче 45кг откачена ученичка е ритала полицайчета. Комедия е било. Вероятно и те са се правили на интересни, разбрали, че е малка след като ги е наритала, иначе щяха да вадят медицинско да се жалват колко са пострадали при преследване с висока скорост от 51км/ч. Пак комедия. После в съда съдията се е спукал от смях как 45кг дете ритало 2ма възрастни служители на реда, но все пак решил да и вземе 100 лв за шоуто. Комедия.

    Коментиран от #47

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Евгени Сливински

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "gvdff":

    Не са искали да я бият, затова ти е смешно, ама ако я бяха набили "ученичката" щеше да ореве цяла България. Ох, полицейско насилие, ох, превишаване на правата, ох, на ученичката й ударили два шамара и й се подула бузката. Впрочем, как въобще някой да респектира законите в страната, когато всеки един може безпрепятствено да пердаши полицаи срещу 100 лева?! Трябва да бъде - посегнеш на полицай, 5 хил. лв., ако нямаш ще си ги от работиш по строежите или другаде. При официална минимална заплата от 600 лв. и заплащане на час от 2 лв. /час, има да ги отработваш 2500 часа... Ще удариш ли после?!
  • 48 bai nacho

    0 0 Отговор
    Ако беше в Америка, минимум петнадесет до двадесет години затвор за нападение над длъжностно лице и задължителен обществено полезен труд. Дори вече тук почнаха да раздават по десет месеца за нападение над полицай. Тя се е отървала леко! Предлагам един месец в общата килия на Софийския централен затвор. Даже и една вечер и стига.