21 Октомври, 2019 19:29 11 625 15

Мутренски времена! Мъж засече бус, наби шофьора и го обра

  • бус-
  • обир-
  • мутра-
  • варна

Бусът пътувал за Варна

Мутренски времена! Мъж засече бус, наби шофьора и го обра - 1
Снимка: Shutterstock

Полицейски служители от РУ- Каолиново задържаха извършител на грабеж часове след като отнел два мобилни телефона и лична карта след като използвал сила.

Около 16:30 часа на 17 октомври 33-годишен жител на село Пет могили застигнал с личния си автомобил бус, който извършвал превоз към Варна. Препречил му пътя, успял да го спре. Нанесъл няколко удара на водача, след което влязъл в буса и след като използвал сила отнел от 23-годишна жителка на село Пет могили, с която се познавали два мобилни телефона и личната ѝ карта.

Сигнал към полицията пострадалите подали доста по-късно, малко преди да пристигнат във Варна. Полицейски служители от Трето районно управление във Варна разпитали потърпевшите. В това време колегите им от РУ-Каолиново установили извършителя. В автомобила му са намерени противозаконно отнетите вещи. Ш.О. бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Каолиново, а след това е задържан за срок до 72 часа с постановление на прокурор на РП- Нови пазар и му е повдигнато обвинение. За извършено престъпление по чл. 198 ал. 1 от НК е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    71 5 Отговор
    Ами тя рибата са вмирисва откъм главата, то други времена нормални, имало ли е, имам предвид в момента сме в мутротикврнски втемена
  • 2 ганьо

    55 6 Отговор
    ГНИДА! ПАРАЗИТ! ВЛЕЧУГО! ЖИВ МЪРТВЕЦ! ИЗРОД!
    ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР!!!
  • 3 Гост

    44 1 Отговор
    Този е за награди "Дарвин". Дилижансите ги обираха така преди доста време. Сега да намеря ГСМ няма да го пипна. Пък личната карта за какво му е ??????
  • 4 СИТ

    42 2 Отговор
    Този, "джентълмен-гангстер" няма начин да не е бил бившо гадже на момата. Да й вземе телефоните-ок. Но личната карта...или тя е бягала от него,или имат спор за техника или имот. Само полудял от ревност мъж би направил това.
  • 5 главанаци

    35 7 Отговор
    С мутра-примиер какви други времена очаквате да дойдат?!
  • 6 гост

    43 0 Отговор
    На мен пък ми е интересно от каква националност е този с инициали Ш О , ще да орка.
  • 7 бай мангал

    51 0 Отговор
    Като прочетох написаното е 100% мангал , само на това племе умственото вещество е като на маймуна. Да вземеш телефони и лична карта говори ,че си изключително прост и неук. Вие пък чак мутра го изкарахте.
  • 8 ббоо

    32 0 Отговор
    Дефиницията 'мутра' в статията показва само едно -
    авторът и хал хабер си няма какво е мутра - 90-те години е бил/била някакво си бебе и не си ги спомня дебеловратите същества, които се возеха в беемвета - от тогава е модата всяко леке да си взима беемве и да се 'прави на мутра'. А в случая става дума за най-обикновен селтак, мутрите бяха малко по-различни - мутанти с разложени от химия мозъчни клетки и с анаболни мускули. Този най-вероятно е просто селски или може би ром.

    Коментиран от #12

  • 9 Лален

    14 0 Отговор
    Тази страничкс" Факти " не струва и 2 ст. тук мога да влезна само, за да им кажа че не си заслужават усилията дори да кликна върху името им. Информационното затъмнение и изкривяване на фактите са практика, която ми е омръзнала.Жалко всеки сам си го прави и не мислете, че всички сме " лумпени седнали на седянка "
  • 10 XXX

    10 0 Отговор
    Бързо производство и затвор!!!
  • 11 Не са

    12 2 Отговор
    Мутренски вече а са цигански времена в България 2019 но както и да е
  • 12 123

    8 0 Отговор

    До коментар #8 от "ббоо":

    Забрави и да напишеш как бяха облечени : с шушлякови анцузи и злата по вратове и ръце ..и с онези тухли мобифони с една и съща мелодия ...като звънне един и всички ги хващаха и викаха "ало" ,когато бяха на маса !:)))
  • 13 ТРОПЧО

    6 0 Отговор
    КВА МУТРА БЕ ТОВА Е СЕЛСКА БАТКА ОТ КАОЛИНОВО ЛИ ПЕТ МОГИЛИ ЛИ МУТРА МУТРИТЕ ОТДАВНА СА В МИНИСТЕРСТВАТА И НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ МУТРА БОЖЕ БОЖЕ
  • 14 vasik atanasova

    4 1 Отговор
    на 33 г мутра
    набил 23 г жена
    това ли е мутра ?
  • 15 Тодор Живков

    0 0 Отговор
    Такива боклучета навремето ги лекувах в санаториума Белене и на кариерите и на солниците