24 Октомври, 2019 16:49 4 727 4

Пребиха мъж в хотелска стая в Добрич

  • побой-
  • хотелска стая-
  • добрич

Задържани са известните на органите на реда 31-годишен мъж от с. Черна, който е и осъждан, и двама добричлии

Пребиха мъж в хотелска стая в Добрич - 1

Добрички полицаи разкриха и задържаха извършители на побой. Оперативните действия били предприети по сигнал, постъпил на 22 октомври, около 21 часа от 33-годишен мъж, съобщиха от МВР.

Той обяснил, че е бил нападнат в хотелска стая в областния град от непознати - двама мъже и жена, които му нанесли удари в областта на главата. Пострадалият е прегледан в ЦСМП Добрич, като са установени контузни рани в областта на челюстта. В резултат на незабавните издирвателни действия са установени извършителите на деянието.

С полицейска мярка за срок от 24 часа са задържани известните на органите на реда 31-годишен мъж от с. Черна, който е и осъждан, и двама добричлии - мъж на 36 години и 20-годишна.

Материалите са докладвани в прокуратурата. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    24 0 Отговор
    жена на 20, двама на по 31 и 36, хотелска стая, да познаем ли че не е искал да плаща или да оставим МВР да работи над сценария?
  • 2 Анонимен

    9 0 Отговор
    И как са влезли в стаята... Къде е била администраторската.... Никой няма право да пуска лица без регистрация в хотела.... Ако някой от хотела си поръча храна, идва и си я получава от вън.... Аз не пускам никой , освен ако е за настаняване.
  • 3 Гешев

    4 1 Отговор
    Добричките(в смисъл Толбухинските) или добричките-добрите?
  • 4 Бе направо

    5 0 Отговор
    Си стягам багажа за чужбина. Дано открия спокойствие. Тук в таз държава сме станали като в жунглата. Хората по целия свят ни се хилят.