Last news in Fakti

25 Октомври, 2019 10:11 7 698 16

Пребиха млад мъж, докато приспива детето си

  • шкорпиловци-
  • побой

Пострадалият Ю. С. е в болницата със счупен череп и масиран хематом

Пребиха млад мъж, докато приспива детето си - 1
Снимка: Shutterstock

За срок до 72 часа Районната прокуратура във Варна задържа 38-годишния С. Б. и съучастника му 26-годишния Р. Д. Двамата са привлечени като обвиняеми за причиняване на средни телесни повреди на млад мъж с временна опасност за живота.

На 20 октомври тази година в село Шкорпиловци в съучастие като съизвършители двамата обвиняеми влезли в дома на пострадалия Ю.С. (34 г.), който приготвял за сън тригодишното си дете и го пребили от бой. За да не гледа свирепия бой, нападателите хвърлили върху детето одеяло. С. и Р. нанесли побоя над Ю., за да му отмъстят, че е ударил автомобила на единия.

Пострадалият Ю. С. е в болницата със счупен череп и масиран хематом, който е засегнал центъра на говора му. Има опасност за живота му.

Двамата обвиняеми са осъждани като членове на ОПГ за разпространение на наркотици.

Утре, 25 октомври, Районната прокуратура във Варна ще внесе искане в съда за вземане мярка за неотклонение "Задържане под стража“ спрямо С. Б. и Р. Д.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Станислав

    85 2 Отговор
    Няма полиция! Келеши се правят на мъже в цяла България, щот не са яли бой в казармата!

    Коментиран от #5

  • 2 Правосъдие

    63 1 Отговор
    Затвор и тупалки за боклуците!
  • 3 Мислещ

    40 0 Отговор
    И на какво са осъждани, да се извинят сигурно?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Дааа

    27 3 Отговор

    До коментар #1 от "Станислав":

    Полиция има, крият се на сянка, щото и без това няма справедливост. Тея членове на ОПГ и на свобода си трепят на воля. Ако в тоя сайт не бяха писали, сега щяха да са на свобода със забележка, а бащата да си пробва късмета със свети Петър, дали оставя детето сираче.

    Коментиран от #9

  • 6 666®

    14 5 Отговор
    Най-вероятно гласоподаватели герберистанчета. На колко да са осъдени предния път и на колко ще ги осъдят този път? А животът на чиляка и семейството му вече е затрит. Детето невръстно, а вече инвалид ще гледа.
  • 7 Хахаха

    25 1 Отговор
    ГРОБ видими резултати, престъпници нахлуват в частен дом, пребиват бащата и ги обвиняват в причиняване на средна телесна повреда, а човека може и да си замине.
    Това е опит за убийство, чрез незаконно проникване в дом !!!
    Прокуратурата са за трепане !
    Личи си, че ще смачкат делото, както ГЕШЕВ е смачкал делото през 2011 срещу Недосегаемите 1 и 2, които са източили стотици милиони левове от неправомерно ползване на ДДС.
    Който гласува за ГЕРБ, гласува за Гешев Е Радост и подобни маймуни да пребиват хората по домовете им.
  • 8 twrdg

    18 0 Отговор
    затова да създадат закон за неприкосновено жилище и да имаме право да се защитаваме с оръжие --- двама да се утрепят при взлом и ще спре цялата крадлива раса ---- никаква милост за изродите само трепане
  • 9 Станислав

    26 0 Отговор

    До коментар #5 от "Дааа":

    Одеало! Това дете е свидетел на цялата ситуация. Аз има 3 годишна дъщеря и всичко разбира и долавя по-добре от нас възрастните. А психическото състоянието на детето какво е? Тея за по 20 гошни присъди, да излязат с увиснали кожи в гащите.
  • 10 Гост

    22 0 Отговор
    и като са го набили , автомобила който е бил ударен се е оправил??
    Много са ми странни такива идиоти, ама без нормална правосъдна система ще стават повече и повече, сега като рецидив трябва да лежат като за опит за умишлено убийство 20 годинки.
  • 11 гост

    11 0 Отговор
    Това е жестокост и трябва да бъде наказана с много години ефективен затвор. За някакви материални щети те са готови да убият човек, това е много жестоко и такива хора трябва да се махнат от улиците. Уви, нищо повече от условна не ги чака.
  • 12 Милен

    13 1 Отговор
    ГЕРБ- грабежи ,екзекуции,рекет , беднотия....за българския народ. Държава без закони и неспазване на такива е като къща с разграден двор. Кой влиза и излиза не се знае... Жалко за красивата ни държава и природа.
  • 13 ПЕНКО

    4 0 Отговор
    ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ГО ЧАКА РЕЦИДИВИСТ В САЩ !!! КАК ЩЕ ГИ СТИГНЕМ ??? АМА ТАМ НАРОДЪТ СЪДИ , А НЕ НЯКАКЪВ СИ ПУЛЬО- СЪДЛЯР ЗОВЪРШИЛ ПРАВО И ОТ НИКОГО НЕИЗБРАН !!!!!!!!
  • 14 Шаран БГ

    5 0 Отговор
    Станимир са върна от Холандия само преди 10-15 дни. Позадържа се там около две години. Какви ги е дробил там - сигурно имат данни в
    полициятаТой е човекът с престъпни наклонности! Той бе в ОПГ - за кражби на коли и разспространение на наркотици !!Интересно , защо Румен се е повлякъл с него ? Може би и той сиромашкия е искал, бързо да ги спечели.Те двамата са и съседи. Сега най-интересното е , какво ще отсъди независимия български съд. Тия двамата са показали идиотизма си ...Точно Станимир не е за сред хора. Той не трябва да излиза от затвора !!!
  • 15 ГРАЖДАНИН

    2 1 Отговор
    Станиславе не че няма полиция има много повече от колкото се полага на глава от населението Отделно ооще толкова АПЗ които взимат месечно хиляди от бъджета и пенсионни фондове .Въпреки всичко с протести за пари непрекъснато поставят правителството на колене И СИ ГИ ПОЛУЧАВАТ .
  • 16 Ушев долен бандит на пастет

    1 0 Отговор
    Бананова територия ! Долу ГЕРП !