25 Октомври, 2019 21:29 4 480 12

Откриха нива с над 4 тона канабис и три сушилни

  • канабис-
  • нива

Находката е в местността Дълги дел, землище на село Микрево, община Струмяни

Откриха нива с над 4 тона канабис и три сушилни - 1

Полицейски служители на РУ-Сандански проведоха акция по линия на противодействие на производството и съхранението на наркотични вещества. Това съобщиха от ОДМВР - Благоевград.

В местността Дълги дел, землище на село Микрево, община Струмяни на 24 октомври, полицейските служители са открили нива със засадени около 1 143 бр. тревисти растения, които след направен полеви тест са реагирали положително на канабис с общо тегло около 4 572 килограма.

В хода на работата по случая, в близост до нивата, са открити и три сушилни със закачени да се сушат полусухи канабисови растения с общо тегло около 12,390 килограма и сухи канабисови растения с общо тегло около 2,950 килограма.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Приятелски

    13 5 Отговор
    Така е като се опъвате да стане законно! Днес ББ, каза че ще попита( ама още не е) в една страна, дето е разрешена продажбатана дребно, та къде били складовете на едро. Мартине, знам че ще го прочетеш, ама нали знаеш че те подкрепям, въпреки че съм по ракийката и мезенцето.

    Коментиран от #8

  • 2 Студент

    9 6 Отговор
    смахнатите вратовръзки все още не искат да упражнят контрол върху растението и да го легализират, и точно за това разни гаменчета или по-точно нечии деца ще купуват изкуствените синтезирани химии от Китай и т.н. и ще се тровят като кучета понеже родителите им решили че са много умни
  • 3 Пената

    3 3 Отговор
    4 тона хашиш !? Баба Илийца на едро работи
  • 4 111

    0 1 Отговор
    Haha koza 6te sko4i
  • 5 Някой

    14 0 Отговор
    Намирисва нещо случаят. Когато МВР има информация, за незаконно отглеждане на наркотични вещества. Не тръби по пресата. А започват разследващи действия. Относно лицата, които се грижат за растенията. Дебне се кой ше се появи на нивата, и се залавя на местопрестъплението. Тук не е описано подобно действие. А МВР било се натъкнало. Ей така, служител ма МВР се разхождал из гората...
  • 6 Мартин

    13 4 Отговор
    Легализация! Това са маса пари, които държавата изпуска, а мутрите просперират с тях. Вместо парите да се завъртят, да си влезнат данъците в хазната, да се отвори някое ЗАКОННО работно място, да се обработва пустеещата земя. Ние като богата държава сме оставили този бизнес на мутрите, те щото са тарикати - да си вадят кинти.
  • 7 Мартин

    11 2 Отговор
    Ето ви информационният клип на МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО за марихуаната https://www.youtube.com/watch?v=DRwJze02c6Y. Заключението на нараторът - Най-големите рискове от употребата на марихуана са:
    - да ти продадът фалшива марихуана с която да се натровиш
    - да те пребие мутрата която ти го продава
    - да те арестуват полицаи
    Нужно ли е да казвам, че единствено легализацията ще реши проблема или?

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Студент

    10 0 Отговор

    До коментар #7 от "Мартин":

    Тия дето викат на растителността ,,дрога,, и мислят, че природата е дилър, дали разбират какво им говориш?
  • 10 Враца Баце

    2 4 Отговор
    Има растения които нараняват, дори убиват! Чети, нали си "студент"!?!?

    Коментиран от #11

  • 11 Студент

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Враца Баце":

    Да, това е любопитно, даже има и месоядни растения, но конкретно нямат връзка с лаборатории за синтезиране....а и не съм чул съдебната система да търси виновници за съществуването им..... Природния продукт е с доказани хиляди положителни качества, дори и в медицината и т.н. и т.н. от тук нататък се изисква мислене, съобразено с науката, а не невежи предположения, и невероятни класификации граничещи с пошла фантастика.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.