27 Октомври, 2019 20:01 1 695 2

Мними служители на НСО заплашвали жители на ловешки села

  • служители-
  • нсо-
  • владиня

Представилите се за служители на НСО са били с лек автомобил БМВ

Мними служители на НСО заплашвали жители на ловешки села - 1
Снимка: БГНЕС

Неизвестни лица се представили за гардове от НСО и заплашили жители на села в Ловешко, оплакаха се от пресцентъра на БСП.

Председателят на предизборния щаб на "БСП за България" в Ловеч Димитър Горов е подал жалба до ОИК - Ловеч във връзка със сигнал на жители на с. Владиня, че две лица, представили се за служители на НСО, са ги заплашвали с арест.

"Представилите се за служители на НСО са били с лек автомобил БМВ със софийска регистрация и са принудили жител на селото да напусне района на СИК в село Владиня, заплашвайки го, че ще го задържат за 24 часа, а след това, че ще му удължат мярката с още 24 часа", обяснява Горов в жалбата си.

Той добавя, че е подал и сигнал в РУП - Ловеч. "От органите на реда разбрах, че техни служители не са извършвали подобна проверка. Имаме информация, че въпросните лица са посещавали и други села", пише още председателят на щаба на левицата в Ловеч.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ломбов

    3 2 Отговор
    По принцип такива привилегии - сплашване със статут ги правеха главно социалистчета, те в тяхната партия нямат шеф и всички са големци, с големи претенции и големи бизнеси, та би трябвало такива да са, друг вариант е дпс
  • 2 666666

    5 0 Отговор
    Уточнете по какъв повод са ги заплашвали,да гласуват конкретно за някой или да не гласуват!?!?Така ние сами ще се сетим,кой има полза от това.